ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Ερωτεύσιμοι κι οι 11

Εβδομάδα Αγίου Βαλεντίνου με τους 11 εκλεκτούς μας να είναι φοβεροί, παίζοντας για την ομάδα και χαρίζοντας βαθμούς.

Ερωτεύσιμοι κι οι 11

Αυτή τη βδομάδα θα παραταχθούμε με 4-2-3-1, το ίσως δημοφιλέστερο σύστημα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, από πλευρά χρησιμοποίησής του.

Τερματοφύλακας: Nτιέγκο Άλβες(Βαλένθια): Σε άλλο ένα ντέρμπι βοήθησε την ομάδα του να πάρει έστωτο βαθμό της ισοπαλίας. Απέκρουσε το πέναλτι του Ράκιτιτς κι έγινε πρώτος σε αποκρούσεις πέναλτι στην Ισπανία.

Δεξί μπακ: Oμπράνιακ(Βέρντερ Βρέμης): Για την ομάδα θα παίξει σε αυτή τη θέση, καθώς στο κέντρο σήμερα είμαστε γεμάτοι. Φοβερή εκτέλεση φάουλ που κατέληξε σε γκολ, γλιτώνοντας έτσι την ήττα για την ομάδα του στο 88′.

Αριστερό μπακ: Μπέινς(Έβερτον): Είναι έτσι κι αλλιώς στα 5 καλύτερα αριστερά μπακ της Ευρώπης και μας το υπενθύμισε το Σάββατο. Φοβερός αμυντικά, αλλεπάλληλα ανεβοκατεβάσματα, εξαιρετικές σέντρες και γκολ με πέναλτι.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Γκαράι(Μπενφίκα): Ο Ισπανός αμυντικός άνοιξε το σκορ, ήταν βράχος αμυντικά και συνέχισε τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα του να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Ντάντε(Μπάγερν Μονάχου): Κι αυτός πάνω-κάτω τα ίδια με τον Ισπανό. Σκόραρε, έκανε άλλη μία εμφάνιση μεγάλου αμυντικού και η ομάδα του συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή μπροστά, αλλά έχει και φοβερά στατιστικά στην αμυντική γραμμή, με τον Βραζιλιάνο να χει μεγάλη ευθύνη για αυτό.

Αμυντικά χαφ:

Σένε(Άγιαξ): Με παχύ σίγμα για όσους δεν τον ξέρουν. Ο νέος Έρικσεν του Άγιαξ, όχι μόνο λόγω θέσης αλλά και λόγω εθνικότητας, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Χέρενφεν κάνοντας άλλη μια εμφατική εμφάνιση και χαρίζοντας άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τσάμπερλεϊν(Άρσεναλ): Δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό μπαίνει και πάλι στην 11άδα μας. Άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λίβερπουλ, έδωσε την ασίστ για το 2-0 και έτρεξε ατέλειωτα χιλιόμετρα. Έκανε τη διαφορά στο κέντρο των “κανονιέρηδων” και άξια βγήκε παίκτης του αγώνα. Αν έδινε το πέναλτι ο Γουέμπ, που έκανε ο ίδιος στο Σουάρεζ, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεκάρι: Ελ Καντουρί(Toρίνο): H Eυρώπη είναι υπαρκτό όνειρο πλέον για την Τορίνο με το διπλό μέσα στη Βερόνα. Ο Μαροκινός έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να συμβεί αυτό, αρχικά με δύο ασίστ και στο τέλος με προσωπικό τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αριστερό εξτρέμ: Χάμες Ροντρίγκεζ(Μονακό): Εν απουσία του συμπατριώτη του, Φαλκάο, ο Κολομβιανός πήρε τη “μπαγκέτα” κι ενορχήστρωσε τις επιθέσεις των Μονεγάσκων, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δύο τέρματα, τα οποία έδωσαν τη νίκη που κρατά κοντά στην κορυφή την ομάδα.

Δεξί εξτρέμ: Μπεν Γεντέρ(Τουλούζ): Η Λοριάν νικούσε στο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη, είδε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να κάνει…πλάκα, σημειώνοντας το 1-1 και δίνοντας δύο ακόμα γκολ σε συμπαίκτες του για το τελικό 1-3. Παλικάρι!

Επιθετικός: Nτέστρο(Ρόμα): Άλλος ένας παίκτης που κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απουσία ενός συμπαίκτη του. Ο Τότι έλειπε κι ο Ντέστρο βοήθησε, με τα δύο γκολ του, τη Ρόμα να συνεχίσει την απίστευτη πορεία της στη Σέριε Α.

Από το σημερινό κείμενο και για όλα τα υπόλοιπα, θα έχουμε δίπλα στους 11, τον προπονητή της εβδομάδας, ο οποίος θα απεικονίζεται στη φωτογραφία του κάθε κειμένου. Ξεκινάμε με Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ