ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

From Zlatan with love

Με πρωταγωνιστή τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το ένα για Όσκαρ) η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 4-0 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

From Zlatan with love

Έτοιμος να πάρει την Παρί Σεν Ζερμέν από το χέρι και να τη φτάσει πολύ ψηλά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός με μία μεστή εμφάνιση με τη φανέλα των Γάλλων πέτυχε δύο τέρματα στο “Μπάι Αρίνα” στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γάλλοι σημείωσαν ακόμα δύο με τους Ματουιντί και Καμπάιγ επικρατώντας 4-0 των Γερμανών που πλέον θέλουν ένα… θαύμα για να περάσουν εκείνοι και όχι οι Παριζιάνοι στους “8” του θεσμού.

TO MAΤΣ:

Πριν καλά- καλά ξεκινήσει το παιχνίδι η Λεβερκούζεν βρέθηκε στη σέντρα και οι παίκτες της Παρί πανηγύριζαν το 1-0. Οι Γερμανοί έχασαν την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής αυτό το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εναλλάσσοντας πολύ όμορφα την μπάλα έβγαλαν τον Ματουιντί φάτσα- κάρτα με τον Λένο.

Ο Γάλλος χαφ δεν είχε πρόβλημα και έκανε το 1-0 στο 3′. Οι “ασπιρίνες” προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι Παριζιάνοι είχαν σε μεγάλα κέφια τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που έκανε το 2-0 στο 39′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, το χάι λάιτ της βραδιάς ήρθε μερικά λεπτά αργότερα. Όταν ο Σουηδός με ένα εκπληκτικό σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Λένο και έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν λίγο πεσμένος σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Η Παρί κράταγε την μπάλα αφενός για να μην δώσει την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν για να μειώσει και αφετέρου, προκειμένου να πετύχει και κάποιο ακόμη τέρμα. Από την πλευρά τους οι “ασπιρίνες” ήταν ανήμπορες να αντιδράσουν.

Οι παίκτες του Μπλαν δεν άφησαν το πόδι τους από το γκάζι και κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα στο 88′ με τον Καμπάιγ, ο οποίος μετά από ωραίο ομαδική προσπάθεια έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το 4-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης και πλέον πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία η ρεβάνς που θα γίνει στην Γαλλία με την Παρί να είναι με  το… 1,5 πόδι στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ και τη Λεβερκούζεν να στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ