Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

“Η Άρσεναλ θα επιτεθεί στη Μπάγερν”

Ο Φλαμινί γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στη νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δηλώνει πως όλοι οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για το καλύτερο.

18.02.2014 | 14:02

Ο μέσος της Άρσεναλ, είπε πως θα επιτεθούν κόντρα στην ομάδα του Γκουρντιόλα, αύριο.

“Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί πρόκειται για μια δυνατή αντίπαλο, όμως είμαστε η Άρσεναλ κι έχουμε φιλοδοξίες. Αν θέλουμε την πρόκριση, πρέπει να νικήσουμε τη Μπάγερν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας παίζοντας επιθετικά. Είναι δύσκολο να πάρεις κάποιον τίτλο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο”.

Οι “κανονιέρηδες” πέρασαν το εμπόδιο της Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας και ο Γάλλος αμυντικός χαφ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει οπωσδήποτε ένα τίτλο.

“Η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα. Παλεύουμε για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, περάσαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και είμαστε στους ’16’ του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα παλέψουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Έχουμε πολλές εκτός έδρας νίκες κι αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουμε δείξει φοβερό χαρακτήρα κι έχουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Θέλουμε έστω ένα τίτλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version