Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

“Δεν φεύγει από την Ατλέτικο ο Κόστα”

Κανένα λόγο να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο προσεχές μέλλον δεν έχει ο Ντιέγκο Κόστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο.

19.02.2014 | 15:32

Απόλυτα ικανοποιημένος αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο μεγάλος στράικερ του συλλόγου, Ντιέγκο Κόστα, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν το παιχνίδι για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγ ο Ενρίκε Θερέθο.

Ο “ισχυρός” άνδρας των “ροχιμπλάνκος” ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο σύλλογος να πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι τον έμπειρο φορ.

“Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Είναι πολύ χαρούμενος με τη ζωή στην Μαδρίτη και δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση με τους “ροσονέρι” υπογράμμισε: “Η Μίλαν είναι πάντα Μίλαν. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δεν έχει μεγάλη σημασία που δεν τα πάει τόσο καλά στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version