ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Γερμανική… κατοχή!

Η Μπάγερν Μονάχου παίζοντας σαν τη... γάτα με το ποντίκι την Άρσεναλ (που έπαιζε με δέκα) νίκησε στο Λονδίνο 2-0 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν τους "8".

Γερμανική… κατοχή!

Το πρώτο ημίχρονο μόλις είχε τελειώσει και η Μπάγερν Μονάχου είχε ποσοστά κατοχής της μπάλας που ξεπερνούσαν το 70% σε εκτός έδρας αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με όχι και όποια- όποια ομάδα, αλλά με την Άρσεναλ.

Οι “κανονιέρηδες” στο δεύτερο μέρος ζήτημα να ακούμπησαν μπάλα πάνω από… πέντε φορές, ενώ έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37′ εξαιτίας της κόκκινης του Σέζνι.

Οι Βαυαροί σκόραραν δύο γκολ (Κρόος, Μίλερ), είχαν δοκάρια, χαμένες φάσεις και νίκησαν 2-0 στο “Έμιρειτς”. Μοναδική καλή φάση για τους Λονδρέζους το χαμένο πέναλτι του Οζίλ στο 10′.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Αν κάποιος περίμενε να μπει κάποια ομάδα πιο δυνατά θα έλεγε την Άρσεναλ και όντως έτσι ήταν. Οι “κανονιέρηδες” με σύμμαχο την εξέδρα κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να έχουν την μεγαλύτερη φάση που θα μπορούσαν να ζητήσουν. Δηλαδή, πέναλτι.

Ωστόσο, ο Μεσούτ Οζίλ νικήθηκε στα έντεκα βήματα από τον Νόιερ στο 8′. Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και με τον γνωστό τους τρόπο παιχνιδιού κατάφεραν να γίνουν εκείνοι το “αφεντικό” της αναμέτρησης. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρόμπεν ανατράπηκε στο 40′ στην περιοχή από τον Σέζνι, ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την Άρσεναλ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Παρόλα αυτά η τύχη ήταν με τους γηπεδούχους, καθώς ο Αλάμπα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του φρέσκου Φαμπιάνσκι. Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά, καθώς είχαν και τον έναν παίκτη παραπάνω δείχνοντας πως δύσκολα θα το άφηναν να πάει ανεκμετάλλευτο ένα τέτοιο “δώρο”. Έτσι, μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Γκουαρντιόλα ο Κρόος με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Φαμπιάνσκι και έκανε το 1-0.

Η Άρσεναλ αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, καθώς το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν κάτι παραπάνω από αισθητό. Η Μπάγερν έφτασε κοντά και στο 2-0, όμως, ο Φαμπιάνσκι είπε “όχι” στο ωραίο εναέριο πλασέ του Ρόμπεν. Οι Γερμανοί είχαν μερικές ακόμα καλές στιγμές με τους Ρόμπεν και Λαμ χωρίς όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των “κανονιέρηδων”.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 88′ από τον Μίλερ, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαμ νίκησε για δεύτερη φορά των τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ενώ ο Κρόος λίγα λεπτά πριν το τέλος είχε και δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Σανιά, Γκιμπς (31′ Μονρεάλ), Κοσιελνί, Οζίλ, Φλαμινί, Καθόρλα (39′ Φαμπιάνσκι), Γουίλσιρ, Σανόγκο, Τσάμπερλεϊν (74′ Ροζίσκι).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (46′ Ραφίνια), Αλάμπα, Ντάντε, Ρόμπεν, Μαρτίνεζ, Κρόος, Αλκάνταρα (79′ Πιζάρο), Γκέτσε, Μάντζουκιτς (46′ Μίλερ)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ