Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα “σκάει” για Πογκμπά η Ρεάλ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ το προσεχές καλοκαίρι στη Γιουβέντους, ώστε να κάνει δικό της τον Πολ Πογκμπά φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

19.02.2014 | 15:10

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα για το προσεχές καλοκαίρι το όνομα του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος χαφ τη φετινή σεζόν έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα τους επόμενους μήνες το όνομά του να “παίξει” σε όλα τα ρεπορτάζ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς ακόμα δεν έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τη “Μεγάλη Κυρία”.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Ισπανίας αναφέρουν πως οι “μερένχες” θα κάνουν πρόταση στους “μπιανκονέρι” που θα αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ντύσουν στα λευκά τον Γάλλο αμυντικό χαφ για τον οποίο ο τεχνικός της “βασίλισσας”, Κάρλο Αντσελότι, έχει σε μεγάλη εκτίμηση, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version