Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Ουκρανικό “στοπ”

Αν και η Λυών ήταν το φαβορί "κόλλησε" απέναντι στη Τσερνομόρετς, με αποτέλεσμα να έρθει 0-0 στην Ουκρανία.

20.02.2014 | 22:14

Το τελευταίο καιρό η Λυών έχει ανοδική πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε, αλλά ούτε τρόμαξε την Τσερνομόρετς που παρά το γεγονός ήταν το αουτσάιντερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση κατάφερε να κρατήσει τους Γάλλους στο 0-0 και το ποιος θα περάσει στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει γνωστό στη ρεβάνς στο “Ζερλάν”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοεξενούμενοι έκαναν από την αρχή του αγώνα εμφανές πως αυτό που ήθελαν πιο πολύ ήταν να μην δεχτούν γκολ, παρά να σημειώσουν κάποιο. Γι’ αυτό άλλωστε και στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες και ήταν άξιες αναφοράς ήταν ελάχιστες.

Ωστόσο, όσες φορές ο τερματοφύλακας της Τσερνομόρετς, Πάμπλο Φοντανέγιο, χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με απόλυτη επιτυχία κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Για τους Γάλλους εκείνος που ξεχώριζε ήταν ο Τολισό, ο οποίος έπαιρνε πάνω του τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος η Λυών ανέβασε την απόδοσή της. Παρόλα αυτά η αμυντική λειτουργία των Ουκρανών ήταν για… φίλημα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μείνει στο 0-0 μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς που θα γίνει στη Γαλλία σε μερικές μέρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολιμπίκ Λυών
Exit mobile version