Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

O τιμωρημένος Ρονάλντο στην αποστολή

Ο Αντσελότι, πήρε μαζί του τον Πορτογάλο, αν και είναι τιμωρημένος, περιμένοντας την απόφαση της έφεσης, η οποία εκκρεμεί.

21.02.2014 | 20:40

Ο κορυφαίος παίκτης του 2013, δέχτηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών για το τράβηγμα(;) των μαλλιών του Γκουρπέγκι, με τις δύο αγωνιστικές να χουν περάσει και τη “βασίλισσα” να περιμένει την απόφαση της ομοσπονδίας, στην έφεση που έκανε.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, πήρε μαζί του το Ρονάλντο, ελπίζοντας πως θα τον χρησιμοποιήσει.

“Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει. Δεν είναι λογικό να περιμένουμε τόσες μέρες για την απόφαση. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να πάρουν την απόφαση προτού ανακοινώσω τη δεκαοχτάδα.

Είναι απίστευτος ο λόγος που λείπει ο Ρονάλντο από τρία παιχνίδια. Πιστεύω όμως πως θα επικρατήσει η λογική και θα παίξει. Ελπίζω στην ομοσπονδία να μη συναντηθούν μετά το παιχνίδι με την Έλτσε, γιατι μετά θα είναι αργά”.

Ο Πορτογάλος έχασε τους αγώνες με Χετάφε και Βιγιαρεάλ, όμως η ομάδα του παραμένει στην πρώτη θέση με Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, στους 60 βαθμούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version