Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Να πατήσουν… delete

Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι της Σάλκε με την Μάιντς που έμεινε στο 0-0 θέλουν όσοι το παρακολούθησαν.

22.02.2014 | 00:00

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η Σάλκε υποδέχτηκε τη Μάιντς.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και μάλλον και οι 60.952 θεατές που είδαν από τις εξέδρες το παιχνίδι θα θέλουν να το ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί χωρίς όμως επιτυχία.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν… ταμπουρωθεί πίσω και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πως θα καταφέρουν να σταματήσουν την ανοδική πορεία των “βασιλικών μπλε” και πως θα φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν και έτσι οι φάσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες. Τα… χασμουρητά στην εξέδρα έδιναν και έπαιρναν και μάλλον το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε σαν… μελωδία στα αυτιά όλων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version