ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Φουλ για πρωτάθλημα

Οι έντεκα καλύτεροι της βδομάδας, είναι έτοιμοι να χτυπήσουν πρωτάθλημα, κάνοντας πειστικές εμφανίσεις και απίστευτα γκολ.

Φουλ για πρωτάθλημα

Η ομάδα μας θα κατέβει με 4-4-2 αυτή τη βδομάδα, έχοντας στον πάγκο τον προπονητή της Σοσιεδάδ, Χαγκόμπα Αρασάτε, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε την ισοπαλία αν του τη χάριζαν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του πάει μόνο για τη νίκη. Αποτέλεσμα; 3-1 και στο καναβάτσο οι “μπλαουγκράνα”.

Ας δούμε και τους 11 όμως:

Τερματοφύλακας: Ρούντι(Νόργουιτς): Ο 27χρονος έχει κάνει φοβερή χρονιά μέχρι στιγμής, με λίγα λάθη και πολλές σωτήριες επεμβάσεις, με την ομάδα του να παίρνει το τρίποντο κόντρα στην Τότεναμ, έχοντάς τον σε εξαιρετική μέρα. Να φανταστείτε, “έσβησε” τον “καυτό” Αντεμπαγιόρ.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Τέρι(Τσέλσι): Εκτός του ότι για ακόμα ένα ματς, η ομάδα του, έμεινε με ανέπαφη εστία, ο ίδιος χάρισε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, με γκολ στο 93. Όπως πάντα ηγέτης, με το γκολ του να κρατάει στην κορυφή την ομάδα του Λονδίνου.

Ραμί(Μίλαν): Άλλο ένα γκολ, με το οποίο διασφάλισε τη νίκη της ομάδας του, ενώ και αμυντικά ήταν εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Γάλλος έχει ανεβάσει επίπεδο την άμυνα των “ροσσονέρι”, βοηθώντας τους να κυνηγήσουν την ευρωπαϊκή έξοδο μετά από καιρό.

Δεξί μπακ: Κουρζαβά(Μονακό): Ο αμυντικός της Μονακό, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 95, δίνοντας το τρίποντο και κάνοντας την ομάδα του να συνεχίσει την πορεία της για την πρώτη θέση. Αμυντικά ήταν σταθερός, χωρίς κάποια ιδιαίτερα λάθη.

Αριστερό μπακ: Εβρά(Μαν.Γιουνάιτεντ): Αν και ο Μόγιες έριξε το βάρος στην επίθεση με τους Ρούνεϊ, Πέρσι, Γιανουζάι και Μάτα, αν δεν υπήρχε ο Γάλλος μπακ, όλα θα ταν διαφορετικά. Κερδίζει το πέναλτι για το 1-0 και σερβίρει το δεύτερο γκολ στο Ρούνεϊ. Τι άλλο να κάνει για να δείξει πως πρόκειται ακόμα για κορυφαίο μπακ;

Κεντρικοί μέσοι: 

Χέντερσον(Λίβερπουλ): Ό,τι κι αν πούμε είναι λίγο. Είναι ο πιο μεταμορφωμένος παίκτης της Λίβερπουλ, κι αυτό τη βοηθάει, αφού μπορεί να στηρίζεται πλέον πάνω του. Δύο γκολ, ασταμάτητο τρέξιμο, πίεση και σχεδόν αλάνθαστος στις πάσες του.

Λίβερμορ(Χαλ): Είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που η Χαλ δεν ανησυχεί τόσο πολύ φέτος για την παραμονή. Μαζί με τον Χάντλστοουν, είναι οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και τη βοηθούν σε διπλά όπως το χθεσινό. Γκολ και ασίστ για τον Άγγλο, ο οποίος φαίνεται να υπολογίζεται για το Μουντιάλ από τον Ρόι Χόντσον.

Δεξί χαφ: Τσαλχάνογλου(Αμβούργο): Είναι το μόνο καλό που έχει να υποδείξει φέτος το Αμβούργο. Όντας στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, κέρδισε με 3-0 τη Ντόρτμουντ. Πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς στη Μπουντεσλίγκα, αφού η εκτέλεση φάουλ από το κέντρο είναι κάτι ξεχωριστό.

Αριστερό χαφ: Γκριεζμάν(Σοσιεδάδ): Είναι σίγουρα ο παίκτης αποκάλυψη της περσινής Πριμέρα και συνεχίζει φέτος, οδηγώντας την ομάδα του σε δεύτερη διαδοχική έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της τέταρτης θέσης που κυνηγάει.

Επιθετικοί: 

Zιρού(Άρσεναλ): Καλύτερη απάντηση δε μπορούσε να δώσει στους επικριτές του, οι οποίοι τελευταία μάζεψαν πολλά για αυτόν για το ξενύχτι που έκανε. Δύο γκολ και μία ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να παραμείνει κολλημένη πίσω από τη μισητή συμπολίτισσα Τσέλσι.

Ιμπραΐμοβιτς(ΠΣΖ): Τελευταίος αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένος, ο Σουηδός έκανε άλλη μία “πλάκα” με το χατ-τρικ του να δίνει άλλο ένα τρίποντο στην ομάδα του, η οποία συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Πως να μην είναι άλλωστε, όταν έχει το συγκεκριμένο παίκτη στο ρόστερ;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ