ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόγιες: “Θέλουμε την πρόκριση”

Μόγιες και Ρούνεϊ βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας τα καλύτερα για τον αντίπαλό τους όμως τονίζοντας το στόχο τους.

Μόγιες: “Θέλουμε την πρόκριση”

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, πήρε πρώτος το λόγο λέγοντας: “Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά, σκληρά και δυνατά για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολα. Ο αντίπαλός μας είναι καλός στην έδρα του, έχει επιδόσεις που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς και δεν θα είναι κάτι εύκολο για εμάς.

Προσωπικά βλέπω όλους αυτούς τους αγώνες ως μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε την διοργάνωση. Πρέπει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα είναι σίγουρα δύο δύσκολες αναμετρήσεις για εμάς”.

Όσον αφορά τις απουσίες, αλλά και τη συνύπαρξη των Πέρσι-Ρούνεϊ, ο Μόγιες δήλωσε: “Ο Έβανς και ο Τζόουνς δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας και έτοιμοι να παίξουν. Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης. Έχει μεγάλη κλάση. Είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης.

Ελπίζουμε να παραμείνουμε υγιείς και να μπορέσουν να παίξουν καλά μαζί για να βάλουν και γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και να παίρνουμε βοήθεια από όλους τους παίκτες μας”.

Τέλος, για την ατμόσφαιρα του “Καραϊσκάκης” και το τι περιμένει είπε: “Ελπίζω η φήμη και η ατμόσφαιρα να αληθεύουν. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους αγώνες με την Παρί και Μπενφίκα. Είχε σκληρό πρόσωπο και καλή παρουσία με ένθερμο κοινό. Οπότε αυτό που λέτε για μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων δεν με εκφράζει καθόλου”.

Ο Ρούνεϊ πήρε το λόγο μιλώντας τόσο για τον αγώνα, όσο για το νέο του συμβόλαιο, το θεσμό, αλλά και το αν μπορεί η ομάδα του να φανεί καλύτερη στη συνέχεια.

Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και την εμπειρία. Μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Όπως η Τσέλσι έτσι και εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση και να φτάσουμε έως το τέλος. Μέχρι τον τελικό. Πήγαμε καλά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να παίζουμε ακόμα πιο καλά και να προχωρήσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση. Μπορούμε όμως να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να περάσουμε.

Τι να πω για το συμβόλαιο; Δεν έχω καμία διαφορά με τους άλλους παίκτες. Όπως είναι οι άλλοι έτσι είμαι και εγώ. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να πηγαίνει καλά και να έχει τίτλους και κατακτήσεις”.

Σε εκείνο το σημείο η εκπρόσωπος Τύπου της Γιουνάιτεντ διέκοψε την επόμενη ερώτηση λέγοντας πως “δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε lifestyle. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να μιλήσουμε για αυτό”, με τον Άγγλο διεθνή, να μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

 “Έχουμε και εμείς ευθύνες ως παίκτες. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας. Μπορούμε να τα πάμε πιο καλά. Θέλουμε ένα καλό φίνις. Να πάρουμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα και εάν γίνεται να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά. Θα παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε”.

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει, για το αν μπορεί να κουραστεί, με το να σηκώνει τίτλους με το ίδιο να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

“Όχι πάντα θέλω να κερδίζω. Ποτέ ένα τρόπαιο δεν είναι αρκετό ειδικά με την Γιουνάιτεντ. Το συναίσθημα είναι τρομερό. Θέλεις κάθε χρόνο να κερδίζεις αν και αυτό δεν γίνεται. Θέλω να παίρνω συνεχώς νίκες και τρόπαια. Ειδικά όταν είσαι στην Γιουνάιτεντ θέλεις πάντα να νικάς. Δεν μπορείς να σταματάς σε μία κατάκτηση. Όμως σίγουρα θα είναι μία συναρπαστική διοργάνωση η φετινή”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ