ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Μπλέ “χ”αμόγελα

H Γαλατασαράι υποδέχθηκε στην "κόλαση" την Τσέλσι, η οποία με το 1-1 πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση, η οποία θα κριθεί στο Λονδίνο.

Μπλέ “χ”αμόγελα

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά πριν τη σέντρα, ελέω δηλώσεις Μουρίνιο και Μαντσίνι, οι μπλέ κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση, την οποία καλούνται να πάρουν στην έδρα τους. Πρώτο γκολ στους ’16’ για αγγλική ομάδα φέτος, πρώτο γκολ των Τούρκων κόντρα στους Λονδρέζους, στην τρίτη τους αναμέτρηση, τη στιγμή που ο Λάμπαρντ με τη συμμετοχή αυτή έφτασε τις 47 σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας τον Γκιγκς, ενώ τον περνάνε μόνο οι Τσάβι(48) και Βαλντέζ(50).

Το ματς

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς. Αφού πρώτα έκαναν κατανοητές τις προθέσεις τους, με σουτ  του Γουίλιαν στο 4ο λεπτό που απέκρουσε ο Μουσλέρα, πέντε λεπτά αργότερα, οι Αθπιλικουέτα και Τόρες συνεργάστηκαν υπέροχα, με τον επιθετικό να ανοίγει το σκορ.

Ο Γουίλιαν απείλησε και πάλι με σουτ στο 14′, το οποίο μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 17′ με άστοχο σουτ του Χαΐροβιτς.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν και πάγωσαν το παιχνίδι, καθώς στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά η Τσέλσι, με κάποια σουτ των Ραμίρες, Χαΐροβιτς και Τέλες να είναι άστοχα και το ημίχρονο κάπου εκεί να τελειώνει.

Στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι μπήκαν και πάλι δυνατά για να τελειώσουν την υπόθεση νίκης, όμως ο Μουσλέρα απέκρουσε το σουτ του Τόρες.

Από το 60′, οι παίκτες της Γαλατασαράι πίεσαν και απείλησαν αρχικά με το σουτ του Ινάν που βρήκε το δοκάρι αγγίζοντας την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν δύο λεπτά μετά. Ο Σετζού βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Σνάιντερ, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. BhblbmuCcAEq-vA

Στο 75′, ο Τσεχ έσωσε την ομάδα του από την ανατροπή, αφού εκτινάχτηκε στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τέλες.

Κάπου εκεί η Τσέλσι διασφάλισε το σκορ και κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία αφού το εκτός έδρας γκολ δίνει το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Από την άλλη, η Γαλατά, πρέπει πλέον να κερδίσει στο Λονδίνο ή να φέρει μεγαλύτερη από τη σημερινή ισοπαλία, για να περάσει στους προημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεντζού, Χακάν Μπαλτά (46′ Σεμίχ Καγιά), Τέλες, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Χαΐροβιτς (31′ Κουρτουλούτς), Γιλμάζ, Ντρογκμπά (80′ Ουμούτ Μπουλούτ)

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Ουίλιαν, Αζάρ (92′ Όσκαρ), Σίρλε (67′ Μίκελ), Τόρες (68′ Ετό)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ