Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

“Κλείνει” Μάρκοβιτς η Τσέλσι

Δικό της θα κάνει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς της Μπενφίκα η Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

26.02.2014 | 16:17

Μετά τον Μάτιτς έτοιμη να πάρει ακόμη έναν παίκτη της Μπενφίκα είναι η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Ο λόγος για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος φορ το καλοκαίρι του 2013 άφησε την Παρτιζάν για χάρη των “αετών” που έβγαλαν από τα  ταμεία τους επτάμισι εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Παρόλα αυτά στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένας όρος από το συμβόλαιο του νεαρού στράικερ με τους Πορτογάλους που αναφέρει ότι οι “μπλε” του Λονδίνου, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον Μάρκοβιτς πριν πάει στην Μπενφίκα, έχουν την δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους, καθώς το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκουν στους “αετούς”, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό σε μία εταιρεία.

Δηλαδή, η Τσέλσι μπορεί με 15 εκατομμύρια ευρώ να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του Σέρβου αν το επιθυμεί και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, αφού ο Μάρκοβιτς έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα του συλλόγου της Πορτογαλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version