Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις Κρόος- Μπάγερν

Προσπάθειες για να βρεθεί η "χρυσή" τομή ανάμεσα σε Τόνι Κρόος και Μπάγερν Μονάχου για να ανανεωθεί η συνεργασία τους κάνουν και οι δύο πλευρές.

26.02.2014 | 21:30

Το καλοκαίρι του 2015 εκπνέει το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος με την Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό οι Βαυροί να έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Γερμανό χαφ, ώστε να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στις τάξεις τους.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει ακόμη δώσει τα χέρια με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού οι οικονομικές απολαβές του νέου του συμβολαίου δεν τον ικανοποιούν.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου δεν θέλουν να τον χάσουν. Πόσο μάλλον μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως είναι χαρούμενος στο “Αλιάνζ Αρίνα”.

“Οι συζητήσεις με τον Τόνι συνεχίζονται. Ελπίζω πως θα έχουν καλό τέλος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Εκτιμούμε τις εμφανίσεις του”, τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο οικονομικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Γιάν Κρίστιαν Ντρέεσεν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version