ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολιμπίκ Λυών

Νίκη οφ-σάιντ για Μονακό

Ο Μπερμπάτοφ με δύο ασίστ(στη μία υπάρχει οφ-σάιντ) κι ένα γκολ(οφ-σάιντ)οδήγησε τη Μονακό στη νίκη στο "Ζερλάν" κόντρα στη Λυών, διασφαλίζοντας κι άλλο τη δεύτερη θέση.

Νίκη οφ-σάιντ για Μονακό

Κάθε λόγω να τα χουν με τη διαιτησία και την τύχη τους έχουν οι “λιονέ”, οι οποίοι ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες, είχαν την κατοχή(65%) και είδαν τον επόπτη να αφήνει το Μπερμπάτοφ να σκοράρει, από θέση οφ-σάιντ, αλλά και να δίνει την ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκεθ, ο οποίος ήταν κι αυτός οφ-σάιντ στο δεύτερο γκολ.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Μονακό μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Μπερμπάτοφ να βρίσκει το Γερμαίν κι εκείνος να κάνει το 1-0, παγώνοντας το “Ζερλάν”.

Το 2-0 δεν άργησε καθώς στο 27′, ο Μπερμπάτοφ και πάλι έδωσε την ασίστ, αυτή τη φορά στον Χάμες Ροντρίγκεθ, ο οποίος είναι οφ-σάιντ, με τον επόπτη να δείχνει σέντρα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπριάντ μείωσε σε 2-1, μετά από ασίστ του Μιγκέλ Λόπεζ, με το σκορ αυτό να είναι και του ημιχρόνου.

Η Λυών προσπάθησε να πιέσει ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό το πλήρωσε, καθώς ο βοηθός δεν είδε ότι ο Μπερμπάτοφ είναι οφ-σάιντ, μετά την πάσα του Ροντρίγκεθ, με το Βούλγαρο, να πετυχαίνει για δεύτερη σερί αγωνιστική τέρμα, κάνοντας το 3-1.

Οι “λιονέ” όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, τα έδωσαν όλα στο τελευταίο τέταρτο, φτάνοντας στη μείωση του σκορ στο 78 και πάλι με τον Μπριάντ, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, νιώθοντας αδικημένοι, λόγω των πολλών ευκαιριών τους αλλά και του αντικανονικού γκολ του Μπερμπάτοφ.

Η Μονακό έφτασε στους 62 βαθμούς, ανοίγοντας στους εννιά τη διαφορά από την τρίτη Λιλ, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 45, τρεις λιγότερους από τη Σεντ Ετιέν(παίζει το βράδυ μέσα στην Παρί) και την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Λυών: Α. Λόπες, Μ. Λόπες, Μπίσεβατς, Ουμτιτί (10′ Κονέ), Μπεντιμό, Γκοναλόν, Φοφανά (53′ Γκουρκίφ), Φερί (72′ Γκομίς), Μβουεμπά, Λακαζέτ, Μπριάν

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Ισμά Μερέν, Κιρζαβά (49′ Ράτζι), Κοντογκμπιά, Μουτίνιο, Ομπαντί (71′ Πι), Ροδρίγκες, Μπερμπάτοφ (70′ ), Ζερμέν

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ