Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Φουλάρουν για Τορίνο!

Χαμόγελα για τα φαβορί, Γιοβέντους- Μπενφίκα που θα αντιμετωπίσουν στους "8" του Γιουρόπα Λιγκ, Λυών και Άλκμααρ αντίστοιχα και θα είναι ακόμα πιο κοντά στον τελικό του Τορίνο.

21.03.2014 | 14:18

Τυχερές ήταν Γιουβέντους και Μπενφίκα, αφού τα μπαλάκια της κλήρωσης τους έκαναν το χατίρι φέρνοντας στον δρόμο τους ομάδες, όπως η Λυών και η Άλκμααρ, αντίστοιχα που δεν φοβίζουν.

Έτσι, Ιταλοί και Πορτογάλοι θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν μέχρι και τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, εκεί δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να τους ακολουθήσει, καθώς τα ζευγάρια Πόρτο- Σεβίλλη και Βασιλεία- Βαλένθια, είναι… ισοδύναμα αν και οι Ισπανοί και στα δύο θα μπορούσε κάποιος να πει πως είναι τα φαβορί με μικρή, όμως, διαφορά.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Άλκμααρ- Μπενφίκα

Λυών- Γιουβέντους

Βασιλεία- Βαλένθια

Πόρτο- Σεβίλλη

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν 3 και 10 Απριλίου. Θα ακολουθήσει κλήρωση για τους αγώνες των ημιτελικών που θα γίνουν 24 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο Τορίνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version