Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζει ο Κουρτουά

Τις επόμενες μέρες ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα κάνει γνωστό σε ποια ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

02.04.2014 | 13:35

Ο Τίμπο Κουρτουά είναι από τους βασικούς λόγους που η Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί τόσο σε Ισπανία όσο και Ευρώπη.

Ο Βέλγος γκολκίπερ θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 21 ετών. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των “ροχιμπλάνκος”, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Τσέλσι, δεν έχει παίξει κανένα ματς με τους “μπλε”, με αποτέλεσμα να έχει δοθεί δανεικός στον ισπανικό σύλλογο.

Παρόλα αυτά ο προπονητής των Λονδρέζων, Ζοσέ Μουρίνιο, τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Πετρ Τσεχ μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να πείσει τον Κουρτουά να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Ατλέτικο.

Ο Βέλγος μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που θα τον βρει η επόμενη σεζόν και εκείνος απάντησε: “Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω την απόφασή μου. Δεν λέω πως θα παραμείνω στην Ατλέτικο ή όχι, απλά λέω πως μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθετε την απόφασή μου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version