Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας

Η Βασιλεία έδειξε και πάλι πως δεν είναι τυχαία στους '8', νικώντας με 3-0 τη Βαλένθια και είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στους ημιτελικούς.

03.04.2014 | 23:12

Πέρσι σταμάτησε στους ημιτελικούς. Φέτος έχει στόχο το κάτι παραπάνω. Αν και αουτσάιντερ και με το γήπεδο άδειο, λόγω τιμωρίας, οι Ελβετοί απέδειξαν πως έχουν επικίνδυνη ομάδα, που δεν πρέπει να ξεγράφουμε εύκολα.

Η Βαλένθια το κατάλαβε αυτό από πρώτο χέρι. Οι Ελβετοί μπήκαν δυνατά στο ματς, έχασαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, έχοντας την κατοχή στο πρώτο μισάωρο. Στη συνέχεια η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε τη μπάλα με το μέρος της, όμως το πλήρωσε.

Ο Ντελγκάδο “χτύπησε” δύο φορές την άμυνα των “νυχτερίδων”, αρχικά στο 34′, μετά από ασίστ του Ντέγκεν κι εν συνεχεία τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Στόκερ, βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, η Βαλένθια ανέβηκε, πήρε την κατοχή, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Αντ’ αυτού, ήρθε και το 3-0. Φρέι και Στόκερ συνεργάστηκαν για το τελικό 3-0, με το δεύτερο να σκοράρει και να δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ό,τι χειρότερο για τη χώρα μας, που βλέπει πλέον τους Ελβετούς να πλησιάζουν απειλητικά στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version