Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δεν παίζει με Τσέλσι ο Κουρτουά!

Σε περίπτωση που η κληρωτίδα βγάλει στον δρόμο της Ατλέτικο Μαδρίτης την Τσέλσι στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η πρώτη θα στερηθεί τις ικανότητες του Τίμπο Κουρτουά.

10.04.2014 | 16:57

Την Παρασκευή (11/4) θα γίνει η κλήρωση για να δούμε ποια θα είναι τα δύο ζευγάρια στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα, όμως, ξέρουμε πως οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι. Όχι γιατί το καλοδουλεμένο σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να φοβηθεί τίποτα από το αντίστοιχο του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά γιατί οι “ροχιμπλάνκος” δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Τίμπο Κουρτουά.

Ο Βέλγος γκολκίπερ διανύει μία εκπληκτική σεζόν με τους Μαδριλένους στους οποίους έχει δοθεί δανεικός από τους “μπλε”. Ωστόσο, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων πως ο νεαρός τερματοφύλακας δεν μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στην Τσέλσι, εκτός και αν η Ατλέτικο καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε αγώνα απέναντι στους Άγγλους.

Αυτό, όμως, δεν είναι εφικτό όπως τόνισε με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοσταθμό ο πρόεδρος των “ροχιμπλάνκος”, Ενρίκε Θερέθο. “Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό είναι απαγορευτικό για εμάς. Έτσι, σε περίπτωση που κληρωθούμε με την Τσέλσι ο Τίμπο δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version