Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Iνιέστα: “Η Ατλέτικο το άξιζε”

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων, ενώ έθεσε στόχο πλέον, το νταμπλ στην Ισπανία.

10.04.2014 | 20:23

Η Μπαρτσελόνα είναι εκτός ημιτελικών ύστερα από έξι συνεχόμενες παρουσίες εκεί, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να την “πετάει” εκτός, με τη νίκη της με 1-0, στο προχθεσινό επαναληπτικό προημιτελικό.

Ο Ινιέστα, στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο ότι ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή, χωρίς ο ίδιος να καταλαβαίνει το λόγο, όμως τώρα έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, λέγοντας πως πλέον πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι κύριοι στόχοι.

“Η Ατλέτικο άξιζε την πρόκριση γιατί εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Στα πρώτα 20 λεπτά, μας πίεσαν ασφυκτικά και πήραν το προβάδισμα. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ στη συνέχεια, όμως δεν μπορέσαμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπουδαία διοργάνωση κι είναι ντροπή που δεν προκριθήκαμε στους ημιτελικούς.

Πλέον, κοιτάμε το πρωτάθλημα που δεν μένουν πολλές αγωνιστικές για το τέλος και συγκεκριμένα το “τελικό” με τη Γρανάδα την Κυριακή. Μετά, την Τετάρτη, έχουμε και το Κύπελλο, που είναι εξίσου σημαντικό”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version