Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Χαμός στο δρόμο για τη Λισαβόνα

Η κληρωτίδα ό,τι και να έβγαζε θα υπήρχε ντέρμπι, εδώ που φτάσαμε, με τις τέσσερις ομάδες να είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό.

11.04.2014 | 13:38

Δύο ισπανικές ομάδες, μία αγγλική και η περσινή νικήτρια του θεσμού, βρέθηκαν στην κλήρωση για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να φτάσει στο “δέκατο” και να δικαιολογήσει το ψευδώνυμό της, “βασίλισσα της Ευρώπης”.

Από την άλλη, η άλλη ομάδα της πόλης, Ατλέτικο, βρίσκεται εδώ ύστερα από 40 χρόνια, έχοντας κάνει ήδη την υπέρβαση, βγάζοντας εκτός τη Μπαρτσελόνα, όμως δε φαίνεται πως έχει σκοπό να μείνει εκεί.

Επίσης, η Τσέλσι του Μουρίνιο, θέλει να δείξει σε όλους πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ ο Πορτογάλος έχει πολλά να αποδείξει, σε Μαδριλένους και μη, που τον αμφισβήτησαν αρκετά τις προηγούμενες τρεις σεζόν του, στην Ισπανία.

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου. Η νικήτρια του περσινού τελικού, θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά το “Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά”, δύο συνεχόμενες σεζόν, ενώ κι ο Γκουαρντιόλα να γράψει το όνομά του στην ιστορία, κατακτώντας το με δεύτερη διαφορετική ομάδα.

Η κλήρωση ό,τι κι αν έβγαζε θα είχαμε ντέρμπι και πάμε να δούμε τι έβγαλε:

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου, με τους επαναληπτικούς να γίνονται μία εβδομάδα μετά, στις 29 και 30 Απριλίου.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στην έδρα των πρώτων ομάδων όπως παρουσιάζονται από κάτω.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Ντέρμπι από τα παλιά, με τη “βασίλισσα” να ψάχνει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα πέναλτι στην ίδια φάση πριν δύο χρόνια, ενώ ο Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει την ομάδα που βρέθηκε απέναντί του στον τελευταίο αγώνα του ως τεχνικός της Ρεάλ, χάνοντας τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέυ.

Επίθεση εναντίον επίθεσης ή άμυνα εναντίον άμυνας, αν θέλετε.

Κλήρωση τελικού

Ο νικητής του Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού, ενώ από τον άλλο ημιτελικό θα υπάρξει ο “φιλοξενούμενος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version