Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Aχ, ρε Κόστα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας τη Χετάφε με σκορ 2-0, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε και επισκίασε τη χαρά των "ροχιμπλάνκος".

13.04.2014 | 22:02

Πύρρειος ήταν η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Χετάφε με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο αρχισκόρερ των “ροχιμπλάνκος”, Ντιέγκο Κόστα, στην προσπάθειά του να κάνει το 2-0 συγκρούστηκε με το δοκάρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου με τον ίδιο να σφαδάζει από τον πόνο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ατλέτικο από την αρχή μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ώστε να το “καθαρίσει” όσο πιο γρήγορα γινόταν. Αυτό όμως ήταν δύσκολο να γίνει, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν “ταμπουρωθεί” πίσω και έκαναν τους παίκτες της Ατλέτικο να μην ξέρουν τι να κάνουν όταν έφταναν έξω από τα καρέ του Κόντινα.

Το παιχνίδι όσο πέρναγε η ώρα αντί να γίνεται καλύτερο, γινόταν χειρότερο, αφού τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ τα λάθη και από τους παίκτες των δύο ομάδων ήταν απανωτά, με αποτέλεσμα να μην γίνουν φάσεις.

Σε μία από αυτές η Ατλέτικο θα κάνει το 1-ο χάρη στον Γκοντίν, ο οποίος θα νικήσει στον αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κόντινα που είχε βγει πολύ έξω από τη γραμμή του τέρματός του.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν πίεση από τους παίκτες της Χετάφε που δεν πέταξαν “λευκή πετσέτα”, παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ. Μάλιστα, αν ο Κουρτουά δεν έκανε μία καταπληκτική επέμβαση στο 58′ σε κεφαλιά του Ροντρίγκεζ.

Η Ατλέτικο είχε την ευκαιρία στο 65′ να “καθαρίσει” το ματς, καθώς ο Μιράντα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λάφιτα που είδε την δεύτεηρ κίτρινη αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Από τα έντεκα βήματα ο Ντιέγκο Κόστα θα νικηθεί από τον Κόντινα, ο οποίος στην επαναφορά θα αποκρούσει και το σουτ του Βίγια.

Αυτό, όμως, που δεν έκανε ο Κόστα στο 65′ το κατάφερε στο 84΄όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Ντιέγκο θα κάνει προβολή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ο Ισπανός φορ θα συγκρουστεί το γόνατό του με το δοκάρι στην προσπάθειά του να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα. Όλοι στο γήπεδο “πάγωσαν”, με αποτέλεσμα ο Σιμεόνε να τον κάνει αλλαγή περνώντας στη θέση του τον Ροντρίγκες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version