ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Λάτιν Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με τρεις Αργεντίνους να σκοράρουν, φτάνοντας στο βαθμό τη Τσέλσι και με παιχνίδι λιγότερο.

Λάτιν Σίτι

Η Σίτι δεν μπορούσε να χάσει άλλους βαθμούς. Η Μπρόμγουιτς το ίδιο, όντας τρεις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο Πελεγκρίνι, έβαλε τους βασικούς και οι “πολίτες” έφτασαν στη νίκη που τους φέρνει ένα βαθμό πίσω από τη Τσέλσι, ενώ αν κερδίσει και το ματς που “χρωστάει”, μπορεί να φτάσει στους τρεις τη Λίβερπουλ και να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Ρεκόρ για τη Σίτι, αφού πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, σκοράρουν τρεις Αργεντίνοι σε ένα παιχνίδι(Ζαμπαλέτα, Αγκουέρο, Ντεμικέλις).

Το ματς

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τους “μπλε” να κάνουν πράξη τις δηλώσεις του Χιλιανού τεχνικού, πως πρέπει να πάρουν φωτιά από την αρχή. Ο Ζαμπαλέτα άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, ενώ εφτά λεπτά αργότερα, ο Αγκουέρο έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων, επιστρέφοντας έτσι όπως ήθελε, στη βασική ενδεκάδα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 15′, μετά το λάθος των Φερναντίνιο-Σίλβα, με τον Ντόρανς να νικάει το Χαρτ με αριστερό βολέ. Όμως 20 λεπτά μετά, ο Ντεμικέλις έκοψε τις ελπίδες ισοφάρισης τους, σκοράροντας για το 3-1, μετά την πρώτη κεφαλιά του Κομπανί, μετά από σέντρα του Νασρί.

Η Σίτι συνέχισε επιθετικά, όμως η Γουέστ Μπρομ ήταν αυτή που έφτασε κοντά σε νέα μείωση του σκορ, με τον Σεσενιόν να σουτάρει, η μπάλα να βρίσκει στον Κομπανί και να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κράτησαν τον ίδιο ρυθμό, με τους Χάβι Γκαρσία και Νασρί να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ.

Ο Σίλβα βρέθηκε κάτω ζητώντας αλλαγή κι ανησυχώντας τους φίλους της Σίτι και της εθνικής Ισπανίας, με τον Πελεγκρίνι να τον βγάζει γρήγορα, όπως και τον Αγκουέρο, με τους Μίλνερ και Γιόβετιτς να περνάνε στο ματς.

Ο ρυθμός παρ’ όλα αυτά δεν έπεσε με τους Αμαλφιτανό και Γιόβετιτς να χάνουν ευκαιρίες και τη Γουέστ Μπρομ να δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους.

Οι Ανιτσέμπε και Ντόρανς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το Χαρτ και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το “τρίποντο”, μπλέκοντας για τα καλά τη Γουέστ Μπρομ στη μάχη παραμονής, ενώ η ίδια έχει ακόμα ελπίδες τίτλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ