ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Θαύματα συμβαίνουν

Οι άγιες μέρες μας βρήκαν στην τηλεόραση, καθώς έπρεπε να βρούμε τους 11 καλύτερους και τον προπονητή της βδομάδας. Και το κάναμε.

Θαύματα συμβαίνουν

Ένας λόγος παραπάνω για τις ομάδες που ψάχνουν τη σωτηρία τους, αυτή η εβδομάδα, με τα θαύματα να πάνε και να έρχονται. Προπονητής της βδομάδας, αυτός που υποχρέωσε τον Μουρίνιο στην πρώτη του ever στην Αγγλία, εντός έδρας ήττα.

Οι οπαδοί της Σάντερλαντ έγραψαν στο πανό τους, “Θαύματα συμβαίνουν. Σε πιστεύουμε Γκας”, κι ο Πογέτ τους δικαίωσε, με τη νίκη 2-1 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Μεσοβδόμαδα είχε κόψει τις πιθανότητες τίτλου, της Σίτι, με το 2-2 στο “Έτιχαντ” και τώρα πήρε σειρά η Τσέλσι. Αν κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, ο Πογέτ θα είναι σίγουρα καλεσμένος.

Πάμε να δούμε και τους έντεκα εκλεκτούς μας, οι οποίοι παρατάσσονται με 3-5-2, έτσι για τη διαφορά. Δεν επιλέξαμε κανένα από Πρέμιερ Λιγκ, γιατί ο Γούιλιαν έπαιξε φανταστικά, όμως έχασε, ο Έρικσεν μπορεί και περισσότερα, ενώ ο Ποντόλσκι έπεσε πάνω σε καλύτερους επιθετικούς κι ο Στέρλινκ μπήκε την προηγούμενη αγωνιστική, κι εκτός του ότι κρατάμε τις αρχές μας, αν συνεχίσει έτσι, θα τον ξαναδούμε μια από τις επόμενες εβδομάδες.

Τερματοφύλακας: Πελέ(Σοσό): Ούτε ο θρυλικός, ούτε του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος γκολκίπερ είναι ο μόνος λόγος που η Σοσό βρίσκεται ακόμα στη μάχη της παραμονής. Με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν και η ομάδα του πήρε τρίποντο σωτηρίας.

Αμυντικοί:

Ρολάντο(Ίντερ): Συχνός σκόρερ έχει γίνει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος κόντρα στην Πάρμα, έσβησε Κασάνο και Αμάουρι, ενώ άνοιξε και το σκορ, στο τελικό 2-0 της ομάδας του. Η Ευρώπη είναι σχεδόν σίγουρη πλέον, με μεγάλο μερίδιο ευθύνης του.

Μιράντα(Ατ.Μαδρίτης): Πέρσι, έδωσε το Κύπελλο στην ομάδα του, με το γκολ στην παράταση κόντρα στη Ρεάλ. Φέτος, άνοιξε το σκορ, βγάζοντας τους συμπαίκτες του από το άγχος. Nίκη τίτλου για την Ατλέτικο, με το Μιράντα να χτυπάει την πόρτα της “σελεσάο”.

Σπάχιτς(Λεβερκούζεν): Άψογος αμυντικά, τέλειος επιθετικά. Η Μπάγερ βρήκαν…ασπιρίνη στο βυθό της θάλασσας, με το Βόσνιο να πετυχαίνει δύο γκολ και να βοηθάει αρκετά για τη νίκη που τη στέλνει στα “αστέρια”.

Δεξί μπακ-χαφ: Ορελάνα(Θέλτα): Η Αλμερία μπορεί να έψαχνε τη νίκη, όμως η Θέλτα με τον Ορελάνα σε τρελά κέφια δε μπορούσε να χάσει. Ένα γκολ και μία ασίστ για το δεξιό μέσο, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωής του.

Αριστερό μπακ-χαφ: Σακάι(Στουτγκάρδη): Η γραμμή έχει ακόμα τις πατημασιές του. Φοβερή επιθετική λειτουργία από το μπακ της Στουτγκάρδης, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το 3-1, ενώ δεν άφησε κανένα να περάσει από την πλευρά του.

Μέσοι: 

Μπάργκφρεντε(Βέρντερ Βρέμης): Χαβαλέ έκανε. Ισοφαρίζει νωρίς και στη συνέχεια “δαγκώνει” όποιον περνάει από το κέντρο, ξεκουράζοντας τους συμπαίκτες του, που έκαναν την ανατροπή κι έδωσαν τη νίκη στη Βέρντερ. Και του χρόνου στη Μπουντεσλίγκα η Βρέμη.

Πογκμπά(Γιουβέντους): Ο άνθρωπος που τον θέλει όλη η Ευρώπη. Έχει ακούσει τα μύρια, όσα από τους Ιταλούς, τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Κόντρα στη Μπολόνια, έκλεισε στόματα, επιστρέφοντας στις καλές μέρες του, ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Τάαραμπτ(Μίλαν): Έχει βαλθεί να βγάλει Ευρώπη τη Μίλαν. Εκτός αυτού έχει βαλθεί να τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων, καθώς ακόμα ανήκει στην ΚΠΡ. Άλλο ένα γκολ για το Μαροκινό, που είναι τρένο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Επιθετικοί:

Ντιαμπατέ(Μπορντό): Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την περίπτωσή του. Χατ-τρικ πέτυχε σε 18 λεπτά(από το 8′ μέχρι το 25′). Τι άλλο να κάνει;

Μεχμεντί(Φράιμπουργκ): Ώριμη εμφάνιση από τοn 23χρονο Ελβετό, ο οποίος με δύο γκολ και μία ασίστ έσπρωξε την ομάδα του στη νίκη κόντρα στη Γκλάντμπαχ με 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ