Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με αλλαγές στο Λίβερπουλ, η Τσέλσι
Τσέλσι

Με αλλαγές στο Λίβερπουλ, η Τσέλσι

Ο Μουρίνιο δήλωσε και πάλι έξαλλος με τις αποφάσεις της αγγλικής ομοσπονδίας, καθώς η ομάδα του θα χει μόνο δύο μέρες ξεκούρασης.

23.04.2014 | 09:21

Το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ίσως κρίνει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομοσπονδία να προγραμματίζει το παιχνίδι για την Κυριακή, ενώ την Τετάρτη η Τσέλσι θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σίγουρα δεν αρέσει στους “μπλε”, με τον Μουρίνιο να εμφανίζεται και πάλι απέναντι στην ομοσπονδία.

“Δε θα αποφασίσω μόνος μου την ενδεκάδα για τη Λίβερπουλ. Πρέπει να ακούσω και την ομάδα. Εγώ είμαι ένα κομμάτι της, ο προπονητής, τίποτα άλλο. Το παιχνίδι γίνεται την Κυριακή κι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά αυτών που αποφάσισαν να γίνει την Κυριακή, κι όχι το Σάββατο ή την Παρασκευή.

Εκπροσωπούμε το αγγλικό ποδόσφαιρο, όντας η μόνη αγγλική ομάδα στην Ευρώπη πλέον. Η Ισπανία έχει τέσσερις ομάδες και διαθέτει τις καλύτερες συνθήκες για να συνεχίζουν στην Ευρώπη”.

Ο Πορτογάλος, δήλωσε επίσης, πως η ομάδα του δεν έπαιξε χθες για την ισοπαλία, παρά το 33% κατοχής της.

“Δεν είναι το αποτέλεσμα που ήθελα πριν το παιχνίδι, όμως δε θα θελα επίσης να πάμε στο δεύτερο ματς με γκολ στην πλάτη μας. Η ισοπαλία αυτή δεν είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα που έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της. Παίξαμε όπως έπαιξαν κι αυτοί πολλές φορές φέτος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version