ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Σπέσιαλ ενδεκάδα

Με Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας μας, δε χάνουμε ούτε από τη μεικτή κόσμου, οπότε δε φοβόμαστε τίποτα.

Σπέσιαλ ενδεκάδα

Έβαλε τα δεύτερα, όμως απέδειξε πως ο μόνος λόγος που το έκανε, ήταν για να ξεκουράσει τους βασικούς εν όψει Ατλέτικο. Απέδειξε επίσης, πως δεν παρατάει κανένα αγώνα και κανένα τίτλο, αποδεικνύοντας πόσο καλό κάνει ο εγωισμός μερικές φορές στο ποδόσφαιρο.

Ο Μουρίνιο είναι ο προπονητής της εβδομάδας, είτε έβαλε λεωφορεία μπροστά από την εστία της ομάδας του, είτε όχι.

Πάμε να δούμε και τους έντεκα καλύτερους του σ/κ, σε σχηματισμό 4-5-1 ή 4-4-1 ή 4-2-3-1. Ό,τι μας είπε ο Μουρίνιο σας λέω…

Τερματοφύλακας: Κουρτουά(Ατλέτικο): Ο Πορτογάλος μας παρακάλεσε να τον βάλουμε για να του δείξει πως τον θέλει του χρόνου. Ο Βέλγος χθες κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε κι αφού οι μπροστά κάναν τη δουλειά τους, η Ατλέτικο είναι κοντά στον τίτλο.

Δεξί μπακ: Κουαδράδο(Φιορεντίνα): Τι να τον κάνουμε τον Κολομβιανό; Δεξί χαφ παίζει, όμως η αρχική του θέση είναι αυτή. Κι αφού δεξί χαφ βρήκαμε άλλο, θα τον περιορίσουμε εδώ. Φανταστική χρονιά από το Κουαδράδο, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ, ενώ έδωσε και την ασίστ για το 3-0 της ομάδας του.

Αριστερό μπακ: Ρόουζ(Tότεναμ): Πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στην έδρα της Στόουκ, από την οποία καμία μεγάλη ομάδα δεν πέρασε. Άψογος και αμυντικά ο νεαρός.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Ιβάνοβιτς(Τσέλσι): Σκύλιασε! Πήρε εκδίκηση για το δάγκωμα του Σουάρεζ πέρσι, αποτρέποντάς τον να πετύχει γκολ-τίτλου. Ο Σέρβος έδειξε ότι είναι υπερπολύτιμος στη Τσέλσι, ακόμα κι ως κεντρικός αμυντικός.

Μπρουκς(Χέρτα): Κράτησε μόνςο του σχεδόν, το μηδέν, ενώ άνοιξε και το σκορ για τη νίκη της ομάδας του με 2-0. Φοβερός στο ψηλό παιχνίδι, ούτε κουνούπι πέρασε και από χαμηλά.

Δεξί χαφ: Χαν(Άουγκσμπουργκ): O 23χρονος μέσος θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλον, με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ στην οποία έχει κλείσει. Χθες πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 3-1 κόντρα στο Αμβούργο.

Αριστερό χαφ: Μάτα(Γιουνάιτεντ): Έχει αρχίσει να θυμίζει τον παλιό καλό Μάτα και μαζί του σπρώχνει τη Γιουνάιτεντ να φανεί επίσης ως παλιά και καλή. Δύο γκολ από τον Ισπανό που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει και να αποδείξει.

Μέσοι: 

Σέλβεϊ(Σουόνσι): Πάει να τη σώσει μόνος του(περίπου, αν εξαιρέσεις τον Μπόνι). Ένα γκολ και δύο ασίστ για τον Άγγλο, που φλερτάρει με επιστροφή στη Λίβερπουλ, απ’ όπου είναι δανεικός.

Φεκίρ(Λυών): Ο 20χρονος κάνει φοβερή πρώτη σεζόν στη Γαλλία, αποτελώντας ένα από τα πιο χοτ ονόματα της χώρας. Δύο ασίστ κι ένα γκολ στη νίκη της ομάδας του με 4-1.

Πιάνιτς(Ρόμα): Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Μόνο η κούρσα που έκανε για το 1-0, αρκεί. Ξεφτύλισε την άμυνα της Μίλαν κι απέδειξε πως πρόκειται για ΜΕΓΑΛΟ παίκτη!

Επίθετικός: Πιζάρο(Μπάγερν Μονάχου): Χαβαλέ κάνει. Ο Γκουαρντιόλα δεν τον επιλέγει τυχαία. Αν είχε καλύτερο θα τον έβαζε, όμως ο Πιζάρο αποδεικνύει πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και τώρα. Δύο γκολ και μία ασιστ, όλα στα τρία πρώτα γκολ της Μπάγερν, που ανέτρεψαν το σκορ της Βέρντερ. Το κοντέρ σταμάτησε στα πέντε, όμως αυτός ήταν ο λόγος της ανατροπής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ