Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Υπόκλιση Βενγκέρ στην Ατλέτικο!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Υπόκλιση Βενγκέρ στην Ατλέτικο!

Το εγκώμιο της Ατλέτικο Μαδρίτης "έπλεξε" ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, για το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να σπαταλήσει πολλά χρήματα.

02.05.2014 | 11:33

“Μέλι” έσταξε για την Ατλέτικο Μαδρίτης ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός με δηλώσεις του τόνισε πως οι “ροχιμπλάνκος” είναι το ιδανικό παράδειγμα για όλους, καθώς χωρίς να χαλάσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πέρσι που πήγαν δύο γερμανικές ομάδες στον τελικό λέγαμε πως ήρθε η εποχή των Γερμανών και αυτή των Ισπανών τελείωσε. Όμως από χρονιά σε χρονιά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στον τελικό θα δούμε να συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές. Από τη μία αυτή των αστέρων, της Ρεάλ Μαδρίτης, κι από την άλλη εκείνη της σταθερής πολιτικής. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με την ομάδα πριν από δύο χρόνια είναι ο Ντιέγκο Κόστα αντί του Φαλκάο», δήλωσε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να συγχαρώ την Ατλέτικο γι’ αυτό που πέτυχε, γιατί η Ρεάλ έχει βρεθεί πολλές φορές σε τελικό. Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο να βλέπουμε ότι και ομάδες που δεν ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα μπορούν να φτάσουν σε τελικούς. Κι εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι η επιτυχία στο ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από τα χρήματα, αλλά από το ομαδικό πνεύμα, τις αξίες του συλλόγου, τη συνέπεια και το χαρακτήρα. Δεν είμαι κατά όσων ξοδεύουν πολλά χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι πως έχουν μία ευκαιρία να πετύχουν κάτι στο ποδόσφαιρο χωρίς να δίνουν τόσα πολλά λεφτά για μεταγραφές».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version