Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και πάλι το παίρνει…
Ατλέτικο Μαδρίτης

Και πάλι το παίρνει…

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε εκτός έδρας από τη Λεβάντε 2-0, όμως και πάλι μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια.

04.05.2014 | 16:51

“Στοπ” στο “τρένο” της Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε η Λεβάντε του Λουκά Βύντρα (που αγωνίστηκε και τα 90′) και του Νίκου Καράμπελα στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι “ροχιμπλάνκος” ηττήθηκαν 2-0 στο “Θιουδάδ ντε Βαλένθια”, όμως, ακόμα είναι εκείνοι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού σε πιθανή ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπερέχουν, ενώ τελευταία αγωνιστή αγωνίζονται στο “Καμπ Νου” κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με λίγα λόγια κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, εφόσον μέχρι το τέλος δεν κάνουν άλλη “γκέλα”.

Τώρα όσον αφορά στο σημερινό ματς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για την ομάδα του Σιμεόνε, καθώς από το 7′ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το αυτογκόλ του Φελίπε Λουίς.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως, δεν μπορούσαν να βρουν διάδρομο για να πετύχουν κάποιο γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Γι’ αυτό ευθύνονται και οι γηπεδούχοι που είχαν παραταχθεί πολύ σωστά αμυντικά.

Όσο πέρναγαν τα λεπτά οι “ροχιμπλάνκος” έδειχναν πως δεν έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να κάνουν το 1-1, αφού μεσοβδόμαδα έπαιζαν και με την Τσέλσι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη βενζίνη στο ντεπόζιτό τους.

Έτσι, η Λεβάντε σε μία αντεπίθεσή της στο 69′ ξέρανε την Ατλέτικο με τον Μπαράλ να κάνει το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version