ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

“Δώσε τους σε μένα”

Η ενδεκάδα σήμερα είναι-όπως πάντα-ανίκητη και ο προπονητής μας έχει εμπειρία, κότσια και κρατάει στο μηδέν την Ατλέτικο Μαδρίτης.

“Δώσε τους σε μένα”

Ο Σιμάο δεν μπορεί να κάνει πάσα στα δύο μέτρα. Ο Ίβανσιτς δε μαρκάρει. Ο Καράμπελας σημαδεύει περιστέρια. Ο Ελ Ζαρ είναι κοντόχοντρος. Ο Βύντρα φταίει για όλα.

“Δώσ’ τους σε μένα”, είπε ο Καπαρός, “και παίρνω διπλό μέσα στην Ατλέτικο. Κι ας έχουμε σωθεί και δεν κυνηγάμε τίποτα. Κι ας θέλουν μόνο νίκη για το πρωτάθλημα οι άλλοι”. Όλοι έπεσαν ξεροί κάτω από τα γέλια. Ξεροί έπεσαν και οι παίκτες της Ατλέτικο μετά τον αγώνα όμως. 0-2 κι άντε γεια μας είπε ο Καπάραρος. Προπονητής της βδομάδας άνετα οπότε.

Πάμε και για την ενδεκάδα που παρατάσσεται σε 4-3-3

Τερματοφύλακας: Nάβας(Λεβάντε): Ε,δε γίνεται να κάνουμε ενδεκάδα χωρίς τον τερματόρο που κράτησε στο μηδέν τους “ροχιμπλάνκος”. Σωτήριος όποτε χρειάστηκε και δεν ήταν λίγες οι φορές.

Δεξί μπακ: Σανιά(Άρσεναλ): Στο τελευταίο του λογικά ματς ως γηπεδούχος στο “Έμιρεϊτς”, ο Γάλλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να δείξει πως μόνο τελειωμένος δεν είναι. Εμάς μας έπεισε. Λογικά και μερικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αριστερό μπακ: Μολινάρο(Πάρμα): Τρελαίνει κόσμο η Πάρμα στο Καμπιονάτο και ο Μολινάρο είναι ένας από τους λόγους της εκπληκτικής πορείας της. Ο έμπειρος μπακ, είναι αψεγάδιαστος αμυντικά, ενώ επιθετικά, έδωσε την ασίστ για το τελικό 2-0, που φέρνει τους “τζιαλομπλού” κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Ράμος(Ρεάλ Μαδρίτης): Μέσα σε μία εβδομάδα, έβαλε όσα γκολ έβαλε κι ο Ρονάλντο. Τρία. Δύο στο Μόναχο κι ένα χθες. Αν και το χθεσινό δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχθηκε, μας επιβεβαίωσε πως είναι ένας από τους…δύο καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ο μοναδικός σοβαρός στη χθεσινή απαράδεκτη άμυνα της Ρεάλ.

Ματιέ(Βαλένθια): Ο Γάλλος, έγινε κεντρικός αμυντικός φέτος(από αριστερό μπακ) και κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν του στην Ισπανία. Όπως πάντα σωστός στις επεμβάσεις του. Έβαλε και το πρώτο γκολ της Βαλένθια και έκανε τη δουλειά της “βασίλισσας” αρκετά δύσκολη.

Αμυντικό χαφ: Ντε γιονγκ(Μίλαν): Ο μοναδικός παίκτης της Μίλαν φέτος, με σταθερά καλή απόδοση. Δικαιώθηκε ακόμα περισσότερο με το γκολ νίκης στο ντέρμπι με τη μισητή Ίντερ, ενώ στα καθήκοντά του, έκανε τρία πετυχημένα τάκλιν κι είχε 93% ποσοστό σωστών μεταβιβάσεων.

Μέσοι: 

Μπάρκλεϊ(Έβερτον): Τι κι αν η ομάδα του έχασε; Αυτός ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του. Απίστευτο γκολ για το 1-0, τρομερή κούρσα πίσω από το κέντρο για το χαμένο τετ-α-τετ του Νέισμιθ και το ποσοστό των μεταβιβάσεών του έφτασε το 91%.

Ίζκο(Κατάνια): Τι να πρωτοπείς; Μόνος του πάει να σώσει την ομάδα του. Έδωσε μια μέρα νωρίτερα το πρωτάθλημα στη Γιουβέντους, νικώντας μόνος του τη Ρόμα, πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ στο 4-1. Αν η Κατάνια σωθεί, αξίζει άγαλμα έξω από το γήπεδο.

Δεξί εξτρέμ: Γκέτσε(Μπάγερν Μονάχου): Απέδειξε πόσο πολύ χρειαζόταν στο μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με τη Ρεάλ. Δύο γκολ και μία ασίστ από το νεαρό μεσοεπιθετικό, που κάνει χαβαλέ όποτε βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αριστερό εξτρέμ: Ινσίνιε(Νάπολι): Γέννημα-θρέμμα Ναπολιτάνος, δε θα μπορούσε να μη δώσει και τη ζωή του για την ομάδα της πόλης του. Δύο γκολ από το νεαρό, που πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλους το Κύπελλο, κόντρα στη Φιορεντίνα.

Επιθετικός: Ζινιάκ(Μαρσέιγ): Ντέρμπι ακούει και τρελαίνεται να το κάνει φιλικό. Δύο γκολ από τον επιθετικό της Μαρσέιγ ο οποίος στέκεται ψηλά παρά τις σφαλιάρες που έφαγε η ομάδα του φέτος. Τρεις νικητήριες εναέριες μονομαχίες και μηδέν λάθη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ