ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Υου’ll never take it home…

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να προηγείται με 3-0, όμως η Κρίσταλ Πάλας μέσα σε εννιά λεπτά το μετέτρεψε σε 3-3 με τους "reds" να θέλουν ένα θαύμα για να ανακηρυχτούν πρωταθλητές.

Υου’ll never take it home…

“Αν όχι φέτος τότε πότε;” έλεγαν οι φίλοι της Λίβερπουλ.

Οι “reds” κατάφεραν κόντρα στην αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας και ενώ ήταν μπροστά με 3-0 να έρθουν ισόπαλοι 3-3 στο στο “Σέλχουρστ Παρκ” και να βλέπουν το πρωτάθλημα, το οποίο πριν από μερικές αγωνιστικές είχαν στα χέρια τους να τους ξεγλιστράει και να πηγαίνει προς την Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο μέρος είχε λίγες, αλλά καλές φάσεις τόσο για την Κρίσταλ Πάλας όσο και για τη Λίβερπουλ με τους “reds” να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 18′ με τον Άλεν, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τζέραρντ έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν πάλι με τον Σουάρεζ στο 31′, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουρουγουανού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Πάντσεον (33′) και Τζέντινακ (35′), όμως ο Μινιολέ και στα δύο σουτ των ποδοσφαιριστών της Κρίσταλ Πάλας έδειξε για ποιο λόγο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι.

Πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Σουάρεζ είχε ένα καλό σουτ, όμως κατέληξε έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απλά από τα πιο συναρπαστικά όχι μόνο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και των τελευταίων ετών που έχουν γίνει στο Νησί. Αρχικά οι “reds” είδαν τον Στάριτζ να έχει δοκάρι στο 50′, όμως ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, αφού στο 55′ ο Σουάρεζ μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Στάριτζ θα πετύχει το 31ο πρώτου γκολ και θα δώσει “αέρα” τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα όμως η μπάλα θα παίξει ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια που έχουμε δει στους “reds”, οι οποίοι μέσα σε εννιά λεπτά είδαν την Κρίσταλ Πάλας να κάνει το 0-3 σε 3-3.

Οι γηπεδούχοι χάρη στο σουτ Ντελέινι που βρήκε στον ώμο του Τζόνστον στο 79′ έκαναν το 3-1. Η Λίβερπουλ μέχρι να καταλάβει τι είχε γίνει βρισκόταν στην σέντρα για δεύτερη φορά, αφού ο Γκάιλ στο 81′ μετά από πάσα του Μπολάσι θα κάνει το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, όμως, δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κρίσταλ Πάλας που πίεζε και για ακόμη ένα γκολ και τελικά το πέτυχε στο 89′ με τον Γκάιλ και πάλι.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι “reds” είχαν βγει όλη στην επίθεση για το τέταρτο γκολ, αλλά τελικά αυτό δεν ήρθε και έτσι το πρωτάθλημα μάλλον γλίστρησε για τα καλά από τα χέρια του Στίβεν Τζέραρντ και των συμπαικτών του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ