Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμη η αυτοβιογραφία του Ντάντε
Μπάγερν Μονάχου

Έτοιμη η αυτοβιογραφία του Ντάντε

Στα ράφια όλων των βιβλιοπωλείων της Γερμανίας θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Ντάντε με ονομασία "Ich, Dante" που αποκαλύπτει πολλές από τις κρυφές πτυχές του Βραζιλιάνου.

08.05.2014 | 21:08

Κατάθεση ψυχής κάνει στην αυτοβιογραφία του ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ντάντε, που θα κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Γερμανίας την Παρασκευή (9/5).

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκαλύπτει πως για να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα και να αγωνίζεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Αντιθέτως, είχε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάρουν μετά σιγά- σιγά όλα το δρόμο τους.

Την εισαγωγή στην αυτοβιογραφία του Ντάντε που τιτλοφορείται “Ich, Dante” την έχει γράψει ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες, που μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον έμπειρο αμυντικό ως “Γερμανό εντός γηπέδου και Βραζιλιάνο εκτός αυτού”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version