Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φτηνά τη γλίτωσε
Πρωτοσέλιδα

Φτηνά τη γλίτωσε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει και να μείνει στο 1-1 με τη Μάλαγα στο "Βιθέντε Καλντερόν".

11.05.2014 | 21:52

Το Χάρο με τα μάτια της είδε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάλαγα στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι “ροχιμπλάνκος” είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτεροι στην περισσότερη ώρα του αγώνα, όμως, παραλίγο να χάσουν από τους φιλοξενούμενους όταν ο Σαμού στο 65′ εκμεταλλεύτηκε τις απανωτές “γκέλες” των αμυντικών των Μαδριλένων και με ψιλοκρεμαστό σουτ πρόλαβε τον Κουρτουά και έκανε το 1-0.

Μάλιστα, ο Βέλγος γκολκίπερ στο 60′ είχε σταματήσει σε τετ-α -τετ τον Ρόκε Σάντα Κρουζ, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και στην συνέχεια. Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι “ροχιμπλάνκος” έγιναν πιο επιθετικοί και θα μπορούσαν να είχαν το ματς στα ίσα στο 74′ όταν μετά από ωραία “κομπίνα” ο Βίγια βγήκε “φάτσα- κάρτα” με τον Καμπαλέρο, όμως, δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ισπανός το έκανε ο Άλντερβεϊλτ, ο οποίος μετά από κόρνερ του Σόσα πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έκανε το 1-1. Η Ατλέτικο θα μπορούσε να πάρει και το “τρίποντο” αν το σουτ του Αντριάν δεν απομάκρυνε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις.

Πλέον οι Μαδριλένοι για να αναδειχτούν πρωταθλητές Ισπανίας θα πρέπει στην τελευταία αγωνιστική στο “Καμπ Νου” να μην χάσουν από την Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version