ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πρωταθλήτρια στα θρίλερ!

Μετά από πολλές εναλλαγές στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ εκείνη που τελικά την κατέκτησε ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Οι "πολίτες" επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ στο "Έτιχαντ" επιστρέφοντας στο θρόνο.

Πρωταθλήτρια στα θρίλερ!

Το 2012 έπρεπε να περιμένουν μέχρι τα τελευταία λεπτά. Φέτος έπρεπε να περιμένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστή. Γενικά φαίνεται πως τα πρωταθλήματα- θρίλερ ταιριάζουν στην Μάντσεστερ Σίτι!

Οι “πολίτες” στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έκαναν το καθήκον τους επικρατώντας εντός έδρας 2-0 της Γουέστ Χαμ και έτσι κατέκτησαν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυνατά και πιο επιθετικά από εκείνους της Γουέστ Χαμ, καθώς ήθελαν ένα γκολ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να είναι ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους τα “σφυριά” ήθελαν να χαλάσουν τη γιορτή των “πολιτών” και γι’ αυτό είχαν κλειστεί πίσω και τις περισσότερες φορές έδιωχναν όπως- όπως όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια τους.

Το… λεωφορείο της Γουέστ Χαφ δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν τον Αντριάν με μερικά μακρινά σουτ με τα καλύτερα τα ανήκουν στους Αγκουέρο και Κολάροφ.

Ωστόσο, όλα αυτά μέχρι το 39′ όταν και ο Σαμίρ Νασρί με ωραίο, δυνατό, συρτό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή θα νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ και θα ανάψει “φωτιά” στις εξέδρες του “Έτιχαντ”.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 αν το σουτ του Σίλβα δεν άλλαζε πορεία από το πόδι του ΜακΚάρτνεϊ και δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι του Αντριάν.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι και χωρίς να έχουν άγχος έριξαν το ρυθμό τους και με το γνωστό τους passing game “πάγωναν” το ματς όποτε ήθελαν. Παρόλα αυτά κατάφεραν με τον Κομπανί στο 49′, ο οποίος μετά από μία “αναμπουμπούλα” που επικράτησε στα καρέ της Γουέστ Χαμ με κοντινό πλασέ έκανε τ0 2-0.

Από εκεί και πέρα η Σίτι θα χάσει και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλα τέρματα, όμως, λίγη σημασία είχε αυτό, αφού το τελικό σφύριγμα βρήκε τους “πολίτες” αγκαλιασμένους πανηγυρίζοντας για το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ