ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Στο τέλος μένουν οι δυνατοί

Ο "Βασιλιάς" φτιάχνει ενδεκάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, λίγο πριν αυτά τελειώσουν ή που τελείωσαν.

Στο τέλος μένουν οι δυνατοί

Γερμανία και Αγγλία μας τελείωσαν όμως έχουμε ακόμα μία αγωνιστική σε όλα τα άλλα με το ισπανικό να κλέβει το ενδιαφέρον. Εμείς θα διαλέξαμε όπως κάθε βδομάδα τους κορυφαίους έντεκα, αλλά και τον προπονητή της εβδομάδας που δεν είναι άλλος από το Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός τεχνικός, ανέλαβε τη Θέλτα με στόχο την παραμονή, όμως αν υπήρχαν άλλες 5-6 αγωνιστικές, ίσως να την έβγαζε Ευρώπη. Πανάξια 8η θέση η Θέλτα που νίκησε και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λουίς Ενρίκε να στερεί όποιες μαθηματικές ελπίδες της είχαν μείνει.

Πόντοι παραπάνω είναι αυτοί για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, που είναι πρώτο φαβορί για τον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Πάμε και στους 11

Τερματοφύλακας: Άλβαρεζ(Θέλτα): Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να πάρει την επιτυχία πάνω του, όμως ο Άλβαρεζ, ευθύνεται κατά πολύ σε αυτή. Όποτε χρειάστηκε, είπε όχι στους επιθετικούς της “βασίλισσας”, κρατώντας το μηδέν κόντρα στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Δεξί μπακ: Ραφίτα(Αλμερία): Γκολ δεν έβαλε, ούτε καν ασίστ δεν έδωσε. Όμως ήταν απροσπέλαστος αμυντικά, ενώ κι επιθετικά ήταν άψογος κερδίζοντας το ένα από τα δύο πέναλτι της ομάδας του.

Αριστερό μπακ: Εσκουντέρο(Μάλαγα): Οι επιθέσεις της Ατλέτικο από την πλευρά του, κόπηκαν όλες. Ο Σιμεόνε είδε κι απόειδε κι έδωσε εντολή στους παίκτες του να πηγαίνουν…αριστερόστροφα για να μην συναντούν τον Εσκουντέρο.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Μάτιπ(Σάλκε): Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, οδηγώντας την στη νίκη με 4-0, σπρώχνοντας τη Νυρεμβέργη στη Τσβάιτελιγκα. Φοβερός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Χούμελς(Ντόρτμουντ): Κόντρα στον επόμενο επιθετικό της ομάδας του, έμεινε ατσαλάκωτος. Τον καλωσόρισε στην πραγματικότητα της Μπορούσια, σβήνοντάς τον, ενώ ήταν αρχοντικός όπως πάντα, όποτε κατέβαζε τη μπάλα.

Κεντρικοί μέσοι: 

Νασρί(Mάντσεστερ Σίτι): Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, την καλύτερη σεζόν του στο Νησί. Άνοιξε το σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, για το ματς τίτλο της ομάδας του, ενώ δημιούργησε χιλιάδες προβλήματα, ως δεξί εξτρέμ.

Κόβασιτς(Ίντερ): Απίστευτος. Το ταλέντο του είναι γνωστό στην Ιταλία, όμως η απουσία της Ίντερ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χει στερήσει τη χαρά, να το δείξει κι έξω από τη χώρα. Για αυτό πάλεψε το Σάββατο, με την Ίντερ να κλειδώνει θέση στο Γιουρόπα, με το νεαρό μέσο να δίνει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του στο 4-1 επί της Λάτσιο.

Δεξί χαφ: Λούκας Μόουρα(ΠΣΖ): Δεν είδε το όνομά του στη λίστα του Φελιπάο για το Μουντιάλ και τρελάθηκε. Απέδειξε αμέσως για ποιο λόγο θα ήταν χρήσιμος, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ έδωσε την ασίστ σε άλλο ένα.

Αριστερό χαφ: Μπενεζέτ(Εβιάν): Ματς ζωής και θανάτου για την ομάδα του(μέχρι το επόμενο)και κατάφερε να το ξεπεράσει. Ο Μπενεζέτ έκανε ότι περνούσε από τα πόδια του, πετυχαίνοντας μάλιστα το τελικό 2-0.

Επιθετικοί: 

Φλόρο Φλόρες(Σασουόλο): Δύο τέρματα που σήμαναν την παραμονή της Σασουόλο, από τον Ιταλό επιθετικό, που μπορεί όλη τη χρονιά να σέρνεται, όμως την κρίσιμη στιγμή ήταν εκεί.

Μπόνι(Σουόνσι): Άνετα ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ. Έφτασε τα 16 τέρματα και κάλυψε επάξια το κενό του Μίτσου, ενώ είναι αυτός που ουσιαστικά έσωσε την ομάδα του. Άλλο ένα χθες και μία ασίστ στα ήδη φανταστικά στατιστικά του. Θα τον βρούμε στο Μουντιάλ, όντας Ιβοριανός, ενώ μπορεί να είναι λογικά η αλλαγή του Ντρογμπά, όμως ίσως τον αφήσει στον πάγκο για κάποιο αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ