ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Παμψηφεί (season finale)

Τα πρωταθλήματα τελείωσαν κι εμείς για τελευταία βδομάδα, επιλέγουμε τους 11 κορυφαίους της Ευρώπης για το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Παμψηφεί (season finale)

Τελευταία φορά φέτος που διαλέγουμε τους κορυφαίους των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Θα ακολουθήσουν ενδεκάδες της χρονιάς για τα πρωταθλήματα, όμως σήμερα πάμε με φούλ επίθεση για να σηκώσουμε την κούπα.

Με τον Τσόλο Σιμεόνε στον πάγκο, καθώς αν και τον έχουμε ξαναεπιλέξει, δεν γίνεται να τον αφήσουμε στην απέξω σε μια τέτοια κατάσταση. Του έκανε το χ, το πήρε, σήκωσε την κούπα κι έκανε όλο τον κόσμο του αθλητισμού να πανηγυρίζει. Όχι γιατί δε χωνεύει κανείς πλέον τη Μπαρτσελόνα(true story, μόνο οι παλιοί/αυθεντικοί έχουν μείνει), αλλά γιατί το άξιζε, με την δουλειά που έκανε και κυρίως γιατί απέδειξε πως τα λεφτά δεν παίζουν πάντα ρόλο, σε μια εποχή που παίζουν τον…κυριότερο.

Πάμε και στους 11 του σ/κ που μας ενθουσίασαν σε σύστημα 3-6-1(δεν ξέρω πως θα τους στρώσει στο γήπεδο, ειδικά στο κέντρο, Σιμεόνε είναι, ας κάνει ό,τι θέλει):

Τερματοφύλακας: Κουρτουά(Ατλ. Μαδρίτης): Έσωσε την ομάδα του σε 2-3 καλές ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα, ενώ το γκολ που δέχτηκε από τον Σάντσεζ, απλά δεν πιανόταν. Παίρνει μεγάλο μερίδιο τις επιτυχίας της Ατλέτικο, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του.

Αμυντικοί: 

Γκοντίν(Ατλ.Μαδρίτης): Μην απορείτε, αυτοί είναι της Ατλέτικο, άλλο δε θα βάλουμε. Πανάξια μπαίνει κι ο Ουρουγουανός εδώ. Το γκολ του θα μείνει στην ιστορία και στο μυαλό όλων, καθώς έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του. Αν και έμεινε ανενόχλητος, ο τρόπος που παίρνει την κεφαλιά είναι…μαεστρικός. Αλάνθαστος και αμυντικά.

Περίν(Σεντ Ετιέν): Ο καλύτερος στο γαλλικό πρωτάθλημα, μακράν του δεύτερου. Πέτυχε 2 τέρματα στη νίκη με 3-1, ενώ ήταν όπως πάντα άρχοντας στην άμυνά του, κόβοντας κάθε πιθανή επικίνδυνη φάση.

Κοσιελνί(Άρσεναλ): Πέτυχε το γκολ που έστειλε στην παράταση τον τελικό, ενώ εκτός από το πρώτο ξαφνικό σοκ του 7λέπτου, οδήγησε αρχηγικά την άμυνα των “κανονιέρηδων”.

Μέσοι: 

Παστόρε(ΠΣΖ): Φοβερός. Έστειλε μήνυμα στον Σαμπέλα που τον πέταξε εκτός εθνικής Αργεντινής, δίνοντας 3 ασίστ στους συμπαίκτες του, για τη νίκη με 4-0.

Ράμσεϊ(Άρσεναλ): Κι αυτός θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Εννιά χρόνια είναι πολλά όταν σε λένε Άρσεναλ. Αυτός τα διέγραψε, βάζοντας γκολ στην παράταση και στέλνοντας την ομάδα του στον…7ο ουρανό.

Ντι Μαρία(Ρεάλ Μαδρίτης): Η πιο ολοκληρωμένη σεζόν του, περιμένει να ολοκληρωθεί ακόμα καλύτερα το επόμενο Σάββατο στον τελικό με την Ατλέτικο. Ο Αργεντίνος, έδωσε δύο ασίστ/πάρε βάλε στο Μοράτα, ενώ στο κέντρο ήταν απίστευτα τα τρεξίματά του για άλλη μια φορά.

Μεσοεπιθετικοί: 

Ρόμπεν(Μπάγερν): Μας θύμισε τον περσινό τελικό. Απλά τώρα έπρεπε να πάει στην παράταση το ματς. Πετυχαίνει το γκολ που δίνει το Κύπελλο στη Μπάγερν, στο ίδιο τέρμα με πέρσι(αριστερά έτσι όπως το βλέπουμε στην τβ) κι αμέσως τρέξιμο στους οπαδούς, όπως πέρσι πάλι. Φοβερός σε όλο το παιχνίδι.

Μέρτενς(Νάπολι): Aπίθανος. Έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα της Βερόνα, δίνοντας 2 ασίστ και πετυχαίνοντας 2 τέρματα. Ο Βέλγος έκλεισε μια τέλεια χρονιά, όσο πιο τέλεια μπορούσε.

Ντος Σάντος(Βιγιαρεάλ): Ο Τζιοβάνι, έδωσε ένα καλύτερο εισιτήριο για το Γιουρόπα λιγκ, στην ομάδα του, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, ενώ μετά από δικιά του ενέργεια και ασίστ, γίνεται το 2-0, μέσα στη Σοσιεδάδ.

Επιθετικός: Ντι Νατάλε(Ουντινέζε): Δε θα μπορούσαμε να μην τον βάλουμε, έστω τιμητικά. Αυτός όμως, δεν ήθελε να μπει για πλάκα. Στο τελευταίο του παιχνίδι της καριέρας του, έκανε χατ-τρικ, ενώ έγινε ο μόνος παίκτης στην Ευρώπη φέτος, που έχει 8 σουτ στο τέρμα, σε ένα παιχνίδι. Ακαταμάχητος, μοναδικός, αυθεντικός! Respect!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ