Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: “Ταπεινοί μέχρι τέλους”
Ρεάλ Μαδρίτης

Σιμεόνε: “Ταπεινοί μέχρι τέλους”

Ταπεινοί μέχρι τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να είναι οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε.

22.05.2014 | 15:24

Tι και αν κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας;

Τι και αν βρίσκονται ήδη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα, Ρεάλ Μαδρίτης;

Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ζήτησε μέσω δηλώσεών του από τους παίκτες του να μην… πάρουν τα μυαλά τους τώρα “αέρα” και να συνεχίσουν έτσι, προκειμένου να κατακτήσουν την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

«Για εμάς η παρουσία μας στον τελικό αποτελεί επιβράβευση των κόπων μας τα τελευταία τρία χρόνια. Εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια ταπεινότητα και ηθική. Από τους επιθετικούς μέχρι τον τερματοφύλακα, η ομάδα ξέρει πως πρέπει να παίξει για να πετύχει, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα και αποκρύπτοντας τις αδυναμίες της. Έχουμε κι εμείς αδυναμίες ως ομάδα, αλλά πάντα ελπίζουμε να μην τις δείχνουμε» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο τελικός έχει μια ιστορική αντιπαλότητα. Είναι σπουδαίο, αφού μια πόλη έχει μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ και άλλη μια που μάχεται, όπως η Ατλέτικο. Η ιδιοσυγκρασία των δύο συλλόγων δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, ίσως μόνο από κοινωνική άποψη. Κάθε ομάδα χρησιμοποιεί τα ‘εργαλεία’ που έχει στη διάθεσή της και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Δεν έχει σημασία ποια από τις δύο ομάδες υποστηρίζει κάποιος».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version