Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προπονητής της Μίλαν ο Ιτζάγκι!
Μίλαν

Προπονητής της Μίλαν ο Ιτζάγκι!

Την τεχνική ηγεσία της Μίλαν θα αναλάβει ο Πίπο Ιτζάγκι, ο οποίος θα αντικαταστήσει στον πάγκο των "ροσονέρι" τον πρώην συμπαίκτη του, Κλάρενς Ζέεντορφ.

27.05.2014 | 11:26

Τι και αν δεν έχει την την απαραίτητη εμπειρία;

Τι και αν πριν από μόλις δύο χρόνια κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του εξάταπα και η μοναδική ομάδα που έχει κοουτσάρει είναι η δεύτερη της Μίλαν;

Ο πρόεδρος των “ροσονέρι”, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Κλάρενς Ζέεντορφ και να δώσει στην ευκαιρία στον Πίπο Ιτζάγκι να συνεχίσει τον έργο του.

Ο Ολλανδός έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο με τους Μιλανέζους, όμως, όπως αποδείχτηκε, αυτό δεν έφτανε ώστε να τον κάνει να μείνει στον πάγκο τους, καθώς οι σχέσεις που είχε με τον Μπερλουσκόνι δεν ήταν και οι καλύτερες.

Έτσι, ο “Καβαλιέρε” επέλεξε τον Ιτζάγκι ως διάδοχό του, ενώ πριν τον παλαίμαχο Ιταλό επιθετικό είχε προσεγγίσει και τον Ουνάι Έμερι της Σεβίλλης με τον τελευταίο να απαντάει αρνητικά στην πρότασή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version