ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Η καλύτερη Αγγλία της δεκαετίας”

Ο Ρούνεϊ τόνισε πως η φετινή εθνική Αγγλίας είναι η καλύτερη που έχει αγωνιστεί, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ που πλησιάζει.

“Η καλύτερη Αγγλία της δεκαετίας”

Ο Χόντσον διάλεξε στους 23 τους άπειρους Λαλλάνα, Σο και Μπάρκλεϊ, ωστόσο ο Ρούνεϊ ξεκαθάρισε πως αυτή η Αγγλία είναι η καλύτερη της δεκαετίας.

“Αυτή είναι η καλύτερη εθνική στην οποία έχω συνυπάρξει. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι ότι έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετή εμπειρία. Ωστόσο κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι θα κάνουμε στη Βραζιλία, για αυτό είμαι ενθουσιασμένος.

Ούτε εγώ ξέρω πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Μπορεί να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση, να φτάσουμε στο τελικό, να το πάρουμε και να τους τρελάνουμε όλους. Υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Το 2004 ήμουν ο πιο νέος αλλά είχα αρκετούς μεγαλύτερους να μου δώσουν συμβουλές. Τώρα είμαστε ο Τζέραρντ, ο Λάμπαρντ κι εγώ που πρέπει να πούμε στους νέους πως να αντεπεξέλθουν”.

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ ελπίζει να είναι αυτή η διοργάνωση του και να αποδείξει πολλά μετά τις αποτυχίες σε Γερμανία και Νότια Αφρική.

“Στα δύο προηγούμενα Μουντιάλ ξεκίνησα με τραυματισμούς. Ίσως τώρα να ήρθε η ώρα μου. Δεν έχω σκοράρει ακόμα σε Μουντιάλ κι αυτό με κάνει να πεισμώνω κι άλλο. Θέλω να τα πάω καλά, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα, καθώς θα τη βοηθήσω αν είμαι εντάξει”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ