ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

Πετυχημένο το έργο του Μόγες!

Ο Ντέιβιντ Μόγες το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μοναδικό σκοπό να την "περιποιηθεί". Και (σχεδόν) τα κατάφερε.

Πετυχημένο το έργο του Μόγες!

Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) αν τους ρωτήσεις “ήταν πετυχημένο το πέρασμα του Ντέιβιντ Μόγες από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;” θα σου απαντήσουν πιο γρήγορα και από τον Λούκι Λουκ όταν πυροβολεί την σκιά του και θα σου πουν: “Φυσικά και όχι διάολε!”.

Ο “Βασιλιάς”, όμως, όχι μόνο πιστεύει πως ήταν πετυχημένο το έργο του Σκωτσέζου, αλλά αξίζει και βραβείο για τα όσα πέτυχε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με τους “κόκκινους διαβόλους”. Βραβείο από τους φίλους της Λίβερπουλ για την ακρίβεια.

Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ σε κάποια πάμπ. Δύο φίλοι των “reds” συζητούν πόσα πράγματα έχουν αλλάξει στον κόσμο από τότε που η ομάδα τους κατέκτησε τελευταία φορά το πρωτάθλημα (σ.σ 1990).

Θυμούνται με νοσταλγία πως τότε η οικονομία ήταν αλλιώς, οι άνθρωποι είχαν λεφτά, δεν υπήρχε οικονομική κρίση και πως πήγαιναν στο σούπερ μάρκετ και έπαιρναν ένα σωρό πράγματα. Όχι επειδή είχαν λεφτά. Απλά επειδή ακόμα δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Αλλά ας εστιάσουμε λίγο στον διάλογό τους:

–  “Ε, Φιλ πιάσε μια μπίρα ακόμα ρε φίλε”.

– “Είσαι χάλια φίλε πήγαινε σπίτι καλύτερά”.

–  “Τι είναι αυτά που λες ; Για να φάω παντόφ…εεε μα με ξέρεις… Έχω άγχος για το αυριανό ματς με την Τσέλσι. Αν νικήσουμε το παίρνουμε!”.

–  “Τι λες να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τον Σκωτσέζο (σ.σ Μόγιες); Λες να του πάμε κάνα βραβείο μπεσκέσι; Να χαρεί λίγο και αυτός ο καψερός!”.

–  “Πως θα τον βρούμε όμως ρε έξυπνε;”.

«Ρε πας καλά; Εγώ τα έπινα εσύ μέθυσες; Τόσα χρόνια στην Έβερτον δεν ήταν; Δίπλα μας είναι! Ένα τσιγάρο δρόμος».

«Ρε λες να είχε σχέδιο και να μην είναι τόσο χαζός όσο νομίζουν όλοι;».

Τελικά αυτό το ερώτημα δεν απαντήθηκε ποτέ, καθώς ο Φιλ είχε πιάσει κουβέντα με δύο μαύρες.Μπύρες.

Μία που το είπαν και μία που το έκαναν. Φιλ και Τομ πήγαν στην οικεία του Ντέιβιντ Μόγες, ώστε να του δώσουν το βραβείο MVP, αφού σε μία σεζόν κατάφερε να διαλύσει αγωνιστικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να κάνει… χώρο στη Λίβερπουλ, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, να κάνει τον Σερ Άλεξ να καταπιεί την τσίχλα του, αλλά και επειδή έφερε τον Μαρουάν Φελαϊνί στην ομάδα. (όσες φορές και αν το διαβάζω το τελευταίο πάντα γελάω όπως την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του!).

“Ει Ντέιβιντ θέλαμε πολύ να σε ευχαριστήσουμε για όσα έκανες για τη Λίβερπουλ και με τα παιδιά εδώ λέγαμε να σου δώσουμε κάποιο βραβείο, το αξίζεις μεγάλε”, είπε ο Φιλ κρατώντας στο ένα χέρι την κούπα και στο άλλο την άλλη κούπα. Με την μπύρα.

“Ευχαριστώπολύπαιδιάείστεπολύκαλοίκαιπολύευγενικοίθέλετεναμπείτεμέσακαιναπιείτεένατσαγάκι;”, είπε ο Μόγιες. Οι δύο Άγγλοι κοιτάχτηκαν στα μάτια, αφού δεν κατάλαβαν λέξη από όσα είπε ο Σκώτσεζος με την περίεργη προφορά του.

“Ε;” είπε ο Φιλ που δεν ήξερε αν ήταν ήδη στουπί για να μην μπορεί να καταλάβει τι του γίνεται. Ο Μόγιες γέλαγε και αφού μπήκε ανάμεσά τους, τους έπιασε από τους ώμους και τους έσπρωξε φιλικά προς το σαλόνι του.

Περίμεναν να δουν μετάλλια και κούπες οι δύο φίλοι. Αλλά τελικά είδαν μερικές φωτογραφίες που έλεγαν “the wrong one” και διάφορες άλλες (καθόλου τιμητικές) φωτογραφίες. wrong one

Αφού τα είπαν οι τρεις άνδρες πίνοντας ένα μπρουτάλ… τσάι οι δύο φίλοι της Λίβερπουλ πήραν την απόφαση να προσκαλέσουν τον Μόγιες στο “Άνφιλντ”, προκειμένου να δουν μαζί του το ματς με την Τσέλσι. Λίγο- πολύ όλοι θυμούνται τι έγινε οι “μπλε” επικράτησαν 2-0 και η κατάρρευσή τους ξεκίνησε μετά το γλίστρημα του Τζέραρντ.

Α! Μία μικρή λεπτομέρεια… Πριν την έναρξη του ματς ο Μόγιες είπε στους δύο νέους φίλους του: “Να μου το θυμηθείτε… Ο Τζέραρντ θα μείνει στην ιστορία μετά το σημερινό ματς”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ