ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Face-2-Face

“H Eθνική θα περάσει στην επόμενη φάση”

Σίγουρος πως η Εθνική ομάδα θα καταφέρει να περάσει στις καλύτερες 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο sportsking.gr ο Γιάννης Μποτωνάκης.

“H Eθνική θα περάσει στην επόμενη φάση”

Μπορεί να μην παίζουμε και το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως, η Εθνική έχει δείξει αν μη τι άλλο πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό και ο επιθετικός του Α.Ο Χανιών, Γιάννης Μποτωνάκης, πιστεύει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα περάσει στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μποτωνάκη

Για το αν περίμενε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ;

“Από την αρχή της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου ήταν για εμένα τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, στο μεταξύ τους παιχνίδι η Ρεάλ έδειξε πως το ήθελε περισσότερο και τελικά κατάφερε να προκριθεί σχετικά εύκολα στον μεγάλο τελικό”.

Για το που κρίθηκε ο τελικός της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο:

“Όπως αποδείχτηκε η Ρεάλ τελικά ήταν εκείνη που είχε περισσότερες δυνάμεις στην παράταση και τελικά κατάφερε να επικρατήσει. Ωστόσο, πιστεύω όλα θα ήταν διαφορετικά αν ο Ντιέγκο Κόστα μπορούσε να παίξει σε όλο το ματς. Ήταν ο κύριος λόγος που η Ατλέτικο είχε κλειστεί μετά το γκολ που πέτυχε, αφού δεν υπήρχε ένας παίκτης μπροστά για να πάρει μπάλα. Αυτό δηλαδή που έκανε όλη τη χρονιά ο Κόστα”.

Για το αν οι παίκτες ή ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στην φετινή πολύ καλή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης:

“Πιστεύω πως παίκτες και Σιμεόνε έχουν το ίδιο μερίδιο στη φετινή επιτυχία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όλοι πάλεψαν πολύ σκληρά, προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλό είναι πως μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα υπάρχει και άλλη μία δυνατή ομάδα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία”.

Για την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο: 

“Η Εθνική μας βρίσκεται σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Πιστεύω ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να πάρουν την πρόκριση. Η Εθνική θα παίξει “σφιχτό” ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω πως θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης”.

Για το αν πιστεύει πως οι υψηλές θερμοκρασίες στη Βραζιλία μπορούν να επηρεάσουν τους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην δούμε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο:

“Η ζέστη είναι μεγάλος παράγοντας. Ωστόσο, πιστεύω πως όλοι αυτοί οι παίκτες ξέρουν πως να την διαχειριστούν, ενώ πιο πριν θα έχουν κάνει την απαραίτητη προετοιμασία για να είναι έτοιμη. Γι’ αυτό και πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Για τον καλύτερο παίκτη στη θέση του:

“Ο Σουάρες ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση την σεζόν που πέρασε. Παραλίγο να οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος επιθετικός αυτή την στιγμή στον κόσμο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα επίπεδο πιο πάνω γι’ αυτό και δεν είπα γι’ αυτόν. Μετά και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και την σούπερ σεζόν που έκανε είναι πολύ κοντά στο να πάρει άλλη μία “Χρυσή Μπάλα”.

Για τον αμυντικό που θα ήθελε περισσότερο απ’ όλους να ντριπλάρει:

“Τον Τιάγκο Σίλα. Είναι στο τοπ της καριέρας του και πιστεύω πως θα είναι βαρόμετρο για τη Βραζιλία και θα τη βοηθήσει πάρα πολύ στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Για το γήπεδο που θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή:

“Στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Όσοι το έχουν επισκεφθεί μου έχουν πει πως μόνο και μόνο στη θέα του… τρομάζεις!”.

Για ποια ομάδα θα ήθελε θα παίξει κάποια στιγμή:

“Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στο νου μου. Εύχομαι κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε κάποια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν”.

Για το ποιο κατά τη γνώμη του είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο:

“Το ισπανικό είναι το πιο ποιοτικό και το πιο… ποδοσφαιρικό απ’ όλα. Η δύναμη έχει το πρώτο λόγο στην Αγγλία και είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όμως, πιστεύω πως η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι στην κορυφή”.

Για την σεζόν που πέρασε φορώντας τη φανέλα του Α.Ο Χανίων και του Κισσαμικού: 

“Είμαι περήφανος τόσο για την πορεία που είχε ο ΑΟΧ όσο και για εκείνη του Κισσαμικού όπου κατακτήσαμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, παίζοντας καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πλέον στόχος μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τον ΑΟΧ και να καθιερωθώ εκεί”.

Για τους προσωπικούς του στόχους:

“Στόχος μου είναι σε όποια ομάδα και αν βρίσκομαι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να τη βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να πετύχει τους στόχους της”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ