ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Προβλέψεις χοράνε

Συνήθως σε τέτοιες διοργανώσεις είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι, όμως εμείς θα το κάνουμε με σκοπό το κέρδος.

Προβλέψεις χοράνε

Με νικητή Μουντιάλ και πρώτο σκόρερ θα ασχοληθούμε σήμερα.

Αρχικά  έχουμε το φαβορί. Η Βραζιλία έχει ό,τι χρειάζεται για να το κατακτήσει στα μάτια μου. Εκτός από διοργανώτρια, έχει ένα άψογο σύνολο, παρά τις όποιες απουσίες(Ροναλντίνιο, Κοουτίνιο, Μόουρα). Στον πάγκο έχει έναν άνθρωπο που ξέρει τον τρόπο για την κατάκτηση, αφού το χει ξανακάνει.

Ο Σκολάρι ξέρει πως να παίξει και να διαχειριστεί ένα υλικό σε μια τέτοια διοργάνωση. Αυτή είναι η κύρια διαφορά της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Η ομάδα του Μέσι, είναι ομάδα του Μέσι κι όχι του προπονητή. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς ο Σαμπέλα δεν έχει εμπειρία από Ευρώπη, αντίθετα με τον Φελιπάο, και μπορεί να τα βρει σκούρα με ομάδες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία.

Από την άλλη έχουμε τις τρεις προαναφερθείσες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη ζημιά και το χουν δείξει. Οι Ιταλοί κι οι Γερμανοί μοιάζουν πιο φρέσκοι από ποτέ, ενώ έχουν και προσωπικότητες με εμπειρία, πράγμα που παίζει τεράστιο ρόλο σε τέτοιες διοργανώσεις. Οι Ισπανοί τα χουν πάει εξαιρετικά μέχρι εδώ. Παρά τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες τους σε Μουντιάλ και Euro, έχουν βγάλει από πάνω τους τον τίτλο του φαβορί κι αυτό τους κάνει πιο άνετους.

Οι Γάλλοι από την άλλη, μπορούν να φτάσουν μακριά. Έχουν αρκετά καλή ομάδα, όμως η απουσία του Ριμπερί θα τους στοιχίσει. Εκτός αυτού, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο στράικερ. Ζιρού και Μπενζεμά είναι με τις μέρες του κι αν τύχουν σε άσχημη περίοδο, η Γάλλοι μπορεί να αποτύχουν.

Προσωπικά θα ποντάρω στους Βραζιλιάνους, αν και πιστεύω πως Γερμανοί και Ισπανοί τους έχουν. Το μέρος που γίνεται το Μουντιάλ θα παίξει τεράστιο ρόλο και για αυτό ποντάρω σε αυτούς.

Για έκπληξη, αρκετά καλή περίπτωση είναι η Ουρουγουάη. Αν έχει τον Σουάρεζ στο 100% του και καταφέρει να περάσει τον όμιλο φωτιά(Ιταλία, Αγγλία, Κόστα Ρίκα)τότε μπορεί να πάει ακόμα πιο μακριά.

Πάμε και στους σκόρερς. Για το Βέλγιο δεν έγραψα καθόλου, γιατί πολύ απλά μου φαίνεται δύσκολο να φτάσει πέρα από τα προημιτελικά. Έχουν φοβερό υλικό, απίστευτο ταλέντο, όμως μέχρι εκεί. Εκτός αυτού, αν περάσουν ως πρώτοι, τυχαίνουν την Πορτογαλία(αν βγει δεύτερη) και από την ομάδα του Ρονάλντο δε βλέπω να περνάνε. Αν βγουν δεύτεροι στον όμιλο πέφτουν πάνω στη Γερμανία και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Ωστόσο, ελπίζω να φτάσουν στους προημιτελικούς, γιατί για σκόρερ θα παίξω έκπληξη. Ο Λουκάκου έχει όλα τα προσόντα να κάνει τέσσερα+ γκολ κι ελπίζω σε αυτόν. Το μόνο κακό είναι πως δεν εκτελεί φάουλ, αλλά ούτε πέναλτι.

Δεύτερη επιλογή μια άλλη έκπληξη, που ελπίζω(πάλι) να γίνει η έκπληξη του Μουντιάλ. Τσίρο Ιμόμπιλε τον λένε και δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καλές περιπτώσεις και η Μπάκα-Μαρτίνεζ της Κολομβίας.

Στα πιο σίγουρα, ο Ρονάλντο θα τραβήξει λογικά όλο το κουπί για την Πορτογαλία, ενώ ο Μέσι ίσως μοιράσει τα γκολ με τον Αγκουέρο.

Συνοπτικά:

Νικητής διοργάνωσης: Βραζιλία 3,75

Έκπληξη: Ουρουγουάη 25,0

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης: Λουκάκου 20.0

Έκπληξη: Ιμόμπιλε(άλλος παίκτης) 10.0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ