ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Τρίτη και… φαρμακερή

Το Μεξικό σημείωσε τρία καθαρά γκολ, αλλά, τα δύο από αυτά ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ. Ακόμα και έτσι, όμως, κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 του Καμερούν χάρη στο τέρμα του Περάλτα.

Τρίτη και… φαρμακερή

Τον… οφθαλμίατρο φαίνεται πως πρέπει να επισκεφτεί σύντομα ο επόπτης του αγώνα Μεξικού- Καμερούν, ο οποίος ακύρωσε δύο καθαρά γκολ των Λατινοαμερικάνων με τον Τζιοβάντι Ντος Σάντος.

Παρόλα αυτά το σύνολο του Μιγκέλ Ερέρα δεν πτοήθηκε και κατάφερε να σημειώσει και τρίτο, το οποίο και μέτρησε αυτή τη φορά, με τον Περάλτα στο 61′ και να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στα “αδάμαστα λιοντάρια” που απείλησαν μόνο στο τέλος.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και με περισσότερη όρεξη στον αγώνα ήταν εκείνη του Μεξικού. Οι παίκτες του Μίγκελ Ερέρα ήθελαν από νωρίς να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έβαζε σε θέση “οδηγού” και στη συνέχεια το μόνο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν να κρατήσουν το μηδέν πίσω.

Από την άλλη πλευρά το Καμερούν από την αρχή φάνηκε πως δεν είχε σε καλή μέρα τους παίκτες της μεσαίας τους γραμμής, καθώς εκείνοι έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήγει συνέχεια στα πόδια των Μεξικανών, οι οποίοι με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος πέτυχαν γκολ στο 11′. Όμως το γκολ του παίκτης Βιγιαρεάλ δεν μέτρησε (λανθασμένα), αφού ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ.

Οι Μεξικανοί πείσμωσαν και συνέχισαν να πιέζουν ακόμη περισσότερο για το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Και το πέτυχαν με τον ίδιο παίκτη (Ντος Σάντος) στο 30′ μετά από φάουλ και κοντινή κεφαλιά του βραχύσωμου επιθετικού που και πάλι δεν μέτρησε λόγω οφ σάιντ που ήταν και πάλι λάθος!

Μοναδική καλή ευκαιρία από τα “αδάμαστα λιοντάρια” ήταν στο 21′ όταν ο Έσου- Εκοτό πραγματοποίησε συρτή σέντρα όμως το απευθείας πλασέ του Ετό δεν βρήκε δίχτυα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε το ίδιο δυνατά για τους Μεξικανούς, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Καμερουνέζων στο κέντρο και με τον Περάλτα έχασαν τετ-α- τετ. Ωστόσο, οι Αφρικάνοι παραλίγο στο 58′ να κάνουν το 1-0 όταν μετά από φάουλ του Έσου- Εκοτό η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Βάσκες, άλλαξε πορεία και για λίγο δεν πήγε στα δίχτυα του Οτσόα και κατέληξε κόρνερ.

Ωστόσο, στο 61′ οι πανηγυρισμοί των Μεξικανών θα πιάσουν τόπο, αφού ο Περάλτα έκανε το 1-0, ενώ νωρίτερα ο Ντος Σάντος είχε νικηθεί σε τετ-α- τετ από τον Ιτάνζ, όμως, ο συμπατριώτης του πήρε το “ριμπάουντ” και άνοιξε το σκορ!

Μετά το 1-0 ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά και τα λάθη ήταν διαδέχονταν το ένα το άλλο και από τις δύο πλευρές. Το Καμερούν προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς, αποτέλεσμα όμως, καθώς η αμυντικοί λειτουργία των Λατίνων ήταν άψογη!

Στο 86′ το Καμερούν έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από γύρισμα του Μουκατζό από τα δεξιά η μπάλα παραλίγο να φτάσει στα πόδια του Ετό όμως οι Μεξικάνοι έδιωξαν την τελευταία στιγμή.

Αλλά στο 90′ ο Οτσόα αν δεν είχε πει “όχι” σε κεφαλιά του Μουκατζό που ήταν μόνος του μέσα στα καρέ του Μεξικού θα γινόταν το 1-1, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ κράτησε το 1-0 υπέρ της εθνικής του που στο 91′ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 με τον Τσιτσαρίτο.

Η 11αδα του Μεξικού

[team1]

Η 11αδα του Καμερούν

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ