ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Δεν είχε πλάνο, έχει…αεροπλάνο

Οι πρωταθλητές κόσμου, Ισπανοί, έχασαν άνετα, με 2-0 από τη Χιλή και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση, όντας το πρώτο θύμα των "εκπλήξεων".

Δεν είχε πλάνο, έχει…αεροπλάνο

Σε ένα ματς δίχως αύριο, οι Ισπανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς κάποιο εναλλακτικό πλάνο με τη Χιλή να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση και στέλνοντας τους Ισπανούς στα σπίτια τους.

Απίστευτη εμφάνιση από όλους τους Χιλιανούς, που στη τελευταία αγωνιστική θα μονομαχήσουν με τους Ολλανδούς για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το ματς

Η Χιλή όπως πάντα, μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό, με το Βιντάλ να μπαίνει στην περιοχή, να “σπάει” στο Βάργκας, αυτός έκανε το κοντρόλ, ακολούθησαν κόντρες και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κασίγιας, σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Σάντσεζ, βρήκε σε σώματα και πέρασε πάλι κοντά από το δεξί δοκάρι.

Eν συνεχεία η Ισπανία πήρε την κατοχή, έφτασε κοντά στο 1-0 με τον Τσάβι Αλόνσο να σημαδεύει τον Μπράβο στο τετ-α-τετ κι αφού δεν το πέτυχαν αυτοί, το δέχτηκαν.

Στο 19′, ο Σάντσεζ έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Βιντάλ, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στο Βάργκας, αυτός προσποιήθηκε περνώντας τον Κασίγιας και σκόραρε στη συνέχεια.

Η Χιλή κρατούσε εύκολα τους Ισπανούς έξω από την περιοχή της κι έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 42′. Ο Σάντσεζ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κασίγιας έδιωξε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Αρανγκουίζ κι εκείνος με ένα κοντρόλ και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού γκολκίπερ, με το 2-0 να είναι κι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές κόσμου, μπήκαν για να αντιστρέψουν τα πράγματα, όμως ο Ντιέγκο Κόστα δεν μπόρεσε να μειώσει στο 47′, αφού τον πρόλαβε ο Σίλβα βάζοντας την προβολή, ενώ το σουτ του Άλμπα στο επόμενο λεπτό, έφυγε άουτ.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 53′, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της έως τώρα διοργάνωσης. Ο Ράμος εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπράβο έδιωξε με γροθιές, ο Ντιέγκο Κόστα έβαλε καλά το σώμα του, έκανε εντυπωσιακά το ψαλιδάκι, η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα στο ύψος της μικρής περιοχής, στο δεύτερο δοκάρι ήταν ο Μπουσκέτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια οι Ισπανοί είχαν την κατοχή, όμως οι Χιλιανοί έκλεισαν καλά τους χώρους, πήραν μερικά πολύτιμα φάουλ ρίχνοντας το ρυθμό και κρατούσαν γενικά, μακριά από την περιοχή τους, τους αντιπάλους τους.

Και μάλιστα έφτασαν κοντά σε τρίτο τέρμα, με τον Ίσλα να στέλνει ψηλά τη μπάλα, έπειτα από σέντρα σουτ του Μένα, στο 68′.

Οι Ισπανοί απείλησαν ξανά στο 80′, όταν το σουτ του Καθόρλα απέκρουσε δύσκολα ο Χιλιανός τερματοφύλακας, όπως το ίδιο έγινε και τρία λεπτά αργότερα στο σουτ του Ινιέστα, αλλά και στο φάουλ του μέσου της Άρσεναλ στο 88′.

Οι συνθέσεις

[team1]

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ