ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Οh mon Dieu!

Oι Γάλλοι έπαιξαν απίστευτο ποδόσφαιρο, διέλυσαν την Ελβετία με 5-2 και μας ξεκαθάρισαν έτσι πως πρέπει να τους υπολογίζουμε για φαβορί.

Οh mon Dieu!

Μια απίστευτη Γαλλία έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, με την Ελβετία να μην ξέρει από που της έρχονται τα γκολ. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ, μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μπενζεμά, Ματουιντί, Βαλμπουενά, Ζιρού.

Απέκρουσε και πέναλτι ο Μπενάλιο, που έβγαλε άλλες πέντε-έξι περιπτώσεις για γκολ των “μπλε”.

TO MATΣ

Ο Ντεσάμπ διάλεξε αυτή τη φορά το Ζιρού για την κορυφή της επίθεσης, με το Μπενζεμά να πηγαίνει στα αριστερά και δικαιώθηκε.

Στο 17′ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ζιρού πήδηξε ψηλότερα από όλους, ο Μπενάλιο προσπάθησε να αποκρούσει, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια, αφού οι Ελβετοί έκαναν λάθος στη σέντρα, ο Μπενζεμά βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, με την άμυνα της Ελβετίας αποδιοργανωμένη, έδωσε στο Ματουιντί που τον ακολούθησε, εκείνος πλάσαρε στη κλειστή γωνία του Μπενάλιο κι έκανε το 2-0 μέσα σε ένα λεπτό.

Στο 25′, ο Μπενζεμά βγήκε και πάλι στην αντεπίθεση, έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε, όμως ο Μπενάλιο ήταν στη σωστή θέση, ενώ το σουτ του Ζιρού λίγο αργότερα, πήγε ψηλά.

Οι Ελβετοί φάνηκαν να αντιδράνε στο 30′, όταν ο Σεφέροβιτς έκανε το σουτ, ο Γιορίς απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στο Σακίρι, εκείνος σούταρε, με το Γιορίς να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, ο Μπενάλιο απέκρουσε κι εν συνεχεία σε άδειο τέρμα, ο Καμπάιγ έστειλε απογοητευτικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40′, ωστόσο, δεν έκανε το ίδιο και ο Βαλμπουενά. Οι Ελβετοί είχαν το κόρνερ, όμως μετά την εκτέλεση, οι Γάλλοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση με το Ζιρού, ο οποίος “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή στον μέσο της Μαρσέιγ, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0.

Οι παίκτες του Ντεσάμπ δεν είχαν σταματημό και έφτασαν κοντά σε τέταρτο τέρμα, με το Μπενζεμά να κάνει τη σέντρα, ο Βαλμπουενά στην κίνηση έκανε το σουτ με εξωτερικό φάλτσο, όμως ο Μπενάλιο μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε ελάχιστα, με τους Ελβετούς να έχουν περισσότερο την κατοχή, ώστε να διασφαλίσουν τον επικείμενο διασυρμό τους, όμως στο 67′, ο Πογκμπά θύμισε Πίρλο και ο Μπενζεμά…Μπενζεμά, κάνοντας το 4-0.

Οι Γάλλοι έκαναν επίδειξη δύναμης και δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν. Ο Μπενζεμά έδωσε στην κατάλληλη στιγμή στο Σισοκό κι αυτός με ωραίο πλασέ, έκανε το 5-0, ενώ λίγο πιο μετά Μπενζεμά, Ματουιντί και Πογκμπά έχασαν ευκαιρία για το 6-0.

Οι Ελβετοί έπρεπε να βάλουν το γκολ της τιμής και το έκαναν στο 82′. Ο Τζεμαϊλί εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, η μπάλα πέρασε μέσα από το “τοίχος”, ο Γιορίς αιφνιδιάστηκε και μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του, για το 5-1.

Η ομάδα του Χίτσφελτ, συνέχισε να πιέζει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και σε ένα βαθμό τα κατάφερε. Ο Ινλέρ βρήκε εξαιρετικά τον Τζάκα, εκείνος έκανε το σουτ με τη μία και διαμόρφωσε το 5-2.

Τo ματς έληξε έτσι, με τους Γάλλους να κλέβουν τις εντυπώσεις σε ένα γενικά φανταστικό παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες

Ελβετία

[team1]

Γαλλία

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ