Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλεισε Κομάν, πάει για Ραμπιό η Γιούβε
Παρί Σεν Ζερμέν

Έκλεισε Κομάν, πάει για Ραμπιό η Γιούβε

Η Γιουβέντους απέκτησε τον 18χρονο μέσο της Παρί, ενώ θέλει να κλείσει γρήγορα και τον άλλο Παριζιάνο μέσο.

21.06.2014 | 20:16

Η “Μεγάλη Κυρία” και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, συνεχίζει να κοιτάει την αγορά των ελεύθερων παικτών, μετά τις τεράστιες επιτυχίες με τους Πίρλο, Πογκμπά και Γιορέντε, αποκτώντας αυτή τη φορά τον 18χρονο Κομάν.

Ο Κομάν είναι ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στη μεγάλη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, όντας 16 ημερών, 8 μηνών και 4 ημερών και αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς, ως δεκάρι. Η Γιουβέντους πρόλαβε τις Ρόμα και Τσέλσι που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ πλέον θέλουν να κλείσουν το άλλο νέο αστέρι των Γάλλων, Αντριάν Ραμπιό.

Ο Μαρότα έχει στόχο να κλείσει τον παίκτη από τώρα για τον επόμενο Ιούνιο που τελειώνει το συμβόλαιό του, για να πάει στο Τορίνο κι αυτός ως ελεύθερος. Ο Ραμπιό, αντίθετα με τον Κομάν, είχε ενεργό ρόλο στη φετινή πορεία της Παρί, μπαίνοντας σε πολλά παιχνίδια και του Τσάμπιονς Λιγκ, ως αλλαγή, ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ξεκινούσε βασικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version