ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Την βρήκαν πρωτάρα…

Η παθιασμένη Νιγηρία, ο βοηθός και το δοκάρι που σημάδεψε ο Τζέκο στο 90+3' απέκλεισαν τη Βοσνία από τη συνέχεια του Μουντιάλ, στην πρώτη της συμμετοχή.

Την βρήκαν πρωτάρα…

Η πρωτάρα Βοσνία είναι εκτός Μουντιάλ, μετά την ήττα με 1-0 από τη Νιγηρία. Λάθος ακυρωθέν γκολ του Τζέκο στο 0-0, δοκάρι στο 90+3′ του σταρ της Σίτι.

Παθιασμένη η Νιγηρία, με φανταστικό Εμενίκε, θέλει ένα βαθμό κόντρα στην Αργεντινή, εφόσον κερδίσει το Ιράν τη Βοσνία, για την πρόκριση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Νιγηρία, με την εκτέλεση φάουλ του Ομενίνγκε να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Μπέγκοβιτς, στο έβδομο λεπτό. Τρία λεπτά μετά ο Μίκελ δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή με την ίδια κατάληξη, ενώ στο 12′ το σουτ του Ονάζι μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Βόσνιος γκολκίπερ, με τους Νιγηριανούς να πατάνε σαφώς καλύτερα στο γήπεδο.

Οι Βόσνιοι αντέδρασαν στο 20′, όταν ο Μισίμοβιτς βρήκε υπέροχα το Τζέκο, ο άσος της Σίτι, σκόραρε, όμως ο βοηθός τον υπέδειξε λανθασμένα οφ-σάιντ. Ένα λεπτό αργότερα η ίδια φάση έγινε καρμπόν, με το Τζέκο αυτή τη φορά να χάνει στο τετ-α-τετ από τον Ενιεάμα.

Ο τερματοφύλακας της Λιλ απέκρουσε ασταθώς και το σουτ του Πιάνιτς ένα λεπτό μετά, ενώ η Νιγηρία λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ.

Ο Εμενίκε πέρασε στο τρέξιμο τον Σπάχιτς, οι δύο παίκτες έβαλαν χέρια στη μονομαχία τους, ο Σπάχιτς έπεσε, οι Βόσνιοι σταμάτησαν περιμένοντας να δοθεί φάουλ, ο Εμενίκε έσπασε στον Οντεμβίγκι, ο οποίος πλάσαρε από κοντά, με τους Βόσνιους να γίνονται έξαλλοι, αν και μάλλον δεν έχουν δίκιο.

Οι Βόσνιοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στη συνέχεια, όμως τα σουτ των Μισίμοβιτς και Τζέκο(2) πέρασαν μακριά από τα δοκάρια του Ενιεάμα.

Στην επανάληψη θα πίστευε κανείς πως η Βοσνία θα τα δώσει όλα για να μείνει ζωντανή για την πρόκριση, όμως εκτός από ένα απογοητευτικό σουτ του Τζέκο, οι Νιγηριανοί απείλησαν και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, αρχικά με το σουτ του Μίκελ μου απέκρουσε με αστάθεια ο Μπέγκοβιτς, ενώ εν συνεχεία με τον Εμενίκε που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μπέγκοβιτς.

Όσο περνούσε η ώρα, οι Βόσνιοι γέμιζαν με νεύρα και απογοήτευση, συνεχίζοντας κάποια μακρινά σουτ, ενώ η Νιγηρία απειλούσε ουσιαστικά, με τον Εμενίκε και το Μίκελ να σουτάρουν και πάλι και τον Μπέγκοβιτς να σώζει ξανά τη χώρα του.

Ο Τζέκο απείλησε με κεφαλιά στο 90′, ενώ τρία λεπτά μετά, κοντρόλαρε στη μικρή περιοχή, γύρισε, σούταρε, ο Ενιεάμα απέκρουσε ίσα-ίσα για να πάει η μπάλα στο δοκάρι. Τίποτα δεν άλλαξε, με τη Βοσνία να μένει εκτός συνέχειας στη πρώτη της συμμετοχή σε Μουντιάλ, ενώ η Νιγηρία θέλει ένα βαθμό κόντρα στην Αργεντινή, σε περίπτωση που το Ιράν κερδίσει τη Βοσνία.

Οι ενδεκάδες

Νιγηρία

[team1]

Βοσνία

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ