ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Φερ-τε τους αντίπαλο

Οι Ολλανδοί άντεξαν στην πίεση των Χιλιανών, ο Φερ άνοιξε το δρόμο της νίκης με τον Ντεπάι να διαμορφώνει το τελικό 2-0, περνώντας ως πρώτοι στην επόμενη φάση.

Φερ-τε τους αντίπαλο

Η Χιλή είχε την κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτή, ενώ η Ολλανδία με τις γνωστές αντεπιθέσεις και τον βιονικό Ρόμπεν να κάνει ό,τι θέλει, πήρε τη νίκη με 2-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το ματς είχε αργό ρυθμό με τη Χιλή να έχει την κατοχή και την Ολλανδία να είναι κλεισμένη στο μισό γήπεδο, ψάχνοντας κάποια αντεπίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 22′, όταν ο Σάντσεζ έκανε χαμηλά το κόρνερ με τον Γκουτιέρεζ να σουτάρει με τη μία άουτ.

Η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 40′, όταν ο Ρόμπεν πήρε τη μπάλα από το κέντρο, έκανε την κούρσα και πλάσαρε μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπράβο.

Στο 44′, ο Γκουτιέρεζ είχε και πάλι μεγάλη ευκαιρία για τη Χιλή. Ο Ντίαζ εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, ο Γκουτιέρεζ αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά με πλάτη στο τέρμα, όμως η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Στην επανάληψη ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε, με την Ολλανδία να παίρνει αρχικά λίγο περισσότερο την κατοχή, όμως εν συνεχεία η Χιλή την πήρε και πάλι.

Στο 62′, ο Σάντσεζ έκανε πλάκα στον Λενς πάνω στη γραμμή του άουτ, μπήκε προς τα μέσα και σούταρε, με τον Σίλεσεν να αποκρούει, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Ρόμπεν έκανε μια από τις γνωστές του κούρσες, σούταρε και ο Μπράβο απέκρουσε ασταθώς.

Ο Ντεπάι πέρασε στο παιχνίδι στο 71′ και πέντε λεπτά αργότερα έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ με τον Μπράβο να αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα στο Γιάνματ, εκείνος έκανε τη γλυκιά σέντρα κι ο Φερ που πέρασε ένα λεπτό πριν στο παιχνίδι, στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά.

Στο 80′ οι Χιλιανοί προσπάθησαν για την ισοφάριση με τη βοήθεια του Ντε Γιόνγκ, που πήρε τη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, όμως η μπάλα πήγε προς τα πίσω, με τον Φλάαρ να διώχνει ενστικτωδώς πάνω στη γραμμή.

Οι Ολλανδοί έκλεισαν καλά τους χώρους, άντεξαν στην πίεση και ο Ρόμπεν στο 90+2 έκανε μια απίστευτη κούρσα, έσπασε την κατάλληλη στιγμή κι ο Ντεπάι έσπρωξε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Έτσι οι “Οράνιε” έκαναν το τρία στα τρία, περνώντας ως πρώτοι από τον όμιλο, ενώ οι Χιλιανοί έμειναν δεύτεροι περιμένοντας λογικά τη Βραζιλία.

Οι ενδεκάδες

Ολλανδία

[team1]

Χιλή

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ