ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Βαρ-έλα και γυρίζει

Οι Αμερικάνοι έκαναν την ανατροπή, όμως ο Βαρέλα ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+5' κρατώντας ζωντανή την Πορτογαλία για την πρόκριση.

Βαρ-έλα και γυρίζει

Κι όμως. Οι Αμερικάνοι βρέθηκαν δέκα δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως η σέντρα του Ρονάλντο βρήκε το Βαρέλα στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητο για την ισοφάριση, με την Πορτογαλία να θέλει νίκη κόντρα στη Γκάνα και νικητή στο Γερμανία-Η.Π.Α της τελευταίας αγωνιστικής.

Με ισοπαλία, Γερμανία και Η.Π.Α είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Απίστευτο ματς για άλλη μια φορά στο φετινό Μουντιάλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Πορτογαλία μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, αφού μόλις στο πέμπτο λεπτό, ο Βελόζο έκανε τη χαμηλή σέντρα, ο Μπέσλερ πήγε να διώξει, όμως το έκανε άτσαλα, με τη μπάλα να καταλήγει στο Νάνι, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Οι Αμερικάνοι πήγαν να απαντήσουν γρήγορα, όμως η εκτέλεση φάουλ του Ντέμπσεϊ πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέτο.

Στο 17ο λεπτό, ο Μπράντλεϊ βρήκε ωραία τον Ντέμπσεϊ, αυτός σούταρε από τα πλάγια, όμως ο Μπέτο απέκρουσε σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και δέκα λεπτά αργότερα, όμως ο Άλβες έκοψε με τάκλιν σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό μετά το σουτ του Μπράντλεϊ πέρασε έξω.

Οι Αμερικάνοι συνέχισαν να πιέζουν, ενώ οι Πορτογάλοι προσπάθησαν κυρίως μέσο αντεπιθέσεων. Σε μία από αυτές, ο Νάνι σούταρε από μακριά, η μπάλα έφυγε από το Χάουαρντ, ο Έντερ σούταρε ξανά, με τον Αμερικάνο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι Πορτογάλοι μπήκαν καλύτερα, πιέζοντας για δεύτερο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια η Αμερική και πάλι έκανε ό,τι ήθελε.

Στη μεγαλύτερη ευκαιρία από όλες, ο Τζόνσον έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έσπασε την κατάλληλη στιγμή με τον Μπέτο να βρίσκεται εκτός τέρματος καλύπτοντας το δοκάρι του, η μπάλα πήγε στον  Μπράντλεϊ ο οποίος αμέσως σούταρε, με τον Ρικάρντο Κόστα ωστόσο να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Και στο 64′ ήρθε η ισοφάριση ως αποτέλεσμα της αφόρητης πίεσης των Αμερικάνων. Ο Ζούσι έκανε το κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε, φτάνοντας στα πόδια του Τζόουνς. Αυτός έκανε την προσποίηση στον Μεϊρέλες και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πορτογάλοι κοίταξαν να απαντήσουν αυτοί αυτή τη φορά γρήγορα, παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα, όμως το σουτ του Μεϊρέλες μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Χάουαρντ.

Ο Νάνι απείλησε στο 80′ με ένα μακρινό σουτ, ενώ οι Αμερικάνοι κρατούσαν χαμηλά το ρυθμό.

Και κατάφεραν να φτάσουν και στην ανατροπή. Οι Αμερικάνοι έφτασαν μες στην περιοχή, ο Μπράντλεϊ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Άλβες, έφτασε στο Ζούσι που έκανε τη σέντρα στο Ντέμπσεϊ, ο οποίος καλυπτόταν από τον πεσμένο κάτω Άλβες και με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι Πορτογάλοι πίεσαν με ό,τι τους είχε μείνει και μετά από κάποιες άστοχες κεφαλιές του Ρονάλντο, έφτασαν στην ισοφάριση στη τελευταία φάση του αγώνα, με τον σούπερ σταρ της Πορτογαλίας να σεντράρει και το Βαρέλα να κάνει την καρφωτή κεφαλιά, κάνοντας το 2-2, διατηρώντας ζωντανούς τους Ίβηρες στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις

Η.Π.Α

[team1]

Πορτογαλία

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ