ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

ΟΛΗ η αλήθεια για το τατού του Γκέκα!

Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα για το λάθος νόημα που στο τατού του Φάνη Γκέκα. Ο "Βασιλιάς" δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι.

ΟΛΗ η αλήθεια για το τατού του Γκέκα!

ΤΗE ROAD SO FAR…

Το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιαπωνία είναι λίγο πιο βαρετό και από το 1.049.475ο επεισόδιο της “Λάμψης” όταν ο Γιάγκος Δράκος ανακαλύπτει πως έχει και τρίτο εξώγαμο παιδί. Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι βρίσκονται ένα βήμα πριν βγάλουν το σπαθιά τους για “χαρακίρι” όταν ακούγεται η φωνή ενός τύπου με γυαλάκια να φωνάζει:”この男と彼の入れ墨を見て” όπου σημαίνει: “κοιτάξτε το τατού εκείνου του τύπου” και παράλληλα να δείχνει τον Φάνη Γκέκα.

Την επόμενη μέρα του αγώνα (ναι έγινε και τέτοιος για όσους δεν τους πήρε ο ύπνος) και αφού οι φάσεις ήταν πιο λίγες και από τις τρίχες στο κεφάλι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη (σόρι Μήτσο) οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι είπαν να ασχοληθούν με το τι ήταν γραμμένο στο χέρι του Έλληνα επιθετικού. “Εκτελεστής δαίμονας του ψυχρού καιρού” είπαν οι συνάδελφοι από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. “Έλα ρε Γκέκα με τις ψαγμενιές σου”, μπορεί να είπε κάποιος. Αλλά μάλλον ο έμπειρος στράικερ ήθελε να γράψει “ψυχρός εκτελεστής”  (σοβαρά ρε Φάνη;) και όχι αυτό που ήδη έχει.

Όμως ποιος φταίει για το λάθος αυτό που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον επιθετικό από τη Λάρισα; Ποιον βαρύνουν οι ευθύνες; Ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της τραγωδίας; Πότε θα βάλει ο Φάνης γκολ; Πότε θα δούμε την ανάπτυξη στη χώρα μας; Πότε ο Σταν ΔΕΝ θα τραγουδήσει play back;

Ο “Βασιλιάς” έχει τις απαντήσεις. Για τα ερωτήματα με τον Γκέκα. Τα υπόλοιπα είναι ρητορικά.

FLASHBACK

Kαλοκαίρι του 2007. Ο Φάνης Γκέκας μόλις έχει τελειώσει την σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπόχουμ με την οποία κατάφερε σε 32 συμμετοχές να πετύχει 20 γκολ και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 20 γκολ. Τα πρωτοσέλιδα στον γερμανικό Τύπο για τον Έλληνα επιθετικό για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Ωστόσο, ένα έκανε εντύπωση στον παίκτη από την Λάρισα: “Kaltblut-Killer” που σημαίνει “ψυχρός εκτελεστής”.

“Ρε συ αυτό είναι καλό. Πιασάρικο. Λες να το χτυπήσω και τατού στα γιαπωνέζικα να τους τρελάνω όλους εκεί στην Γερμανία; Άσε που τώρα έχουμε και καλοκαίρι και θα κάνω χαμό με αυτό στις παραλίες. Ναι, ρε. Αυτό είναι. Πάει. Κλείδωσε”, σκεφτόταν ο έμπειρος επιθετικός.

Ο καιρός πέρναγε. Η ξεκούραση και το άραγμα σε κάποια πλαζ ήταν πρωτεραιότητά του. Άλλωστε ήθελε να κάνει… χρώμα και να ξεχωρίζει στα αποδυτήρια. Άρα, χρόνος για το τατού δεν βρισκόταν. Και εκεί που ήταν αραχτός και λάιτ ο Γκέκας σε γνωστή παραλία σκάει μύτη τύπος από κάποια χώρα της Ασίας κρατώντας στο ένα βιβιβλιαράκι με σχέδια από τατουάζ και στο άλλο χέρι μία καρτέλα που έγραφε: “Τατουά μώνω με ντέκα εμπρώ”.

Ο Γκέκας δεν χάνει την ευκαιρία. “Μάστορα, έλα εδώ που σε θέλω”. Ο συμπαθητικός έγχρωμος τύπος πάνω στη βιασύνη του για να μην χάσει τον πελάτη χαλάει τρία καστράκια στην άμμο, χτυπάει δύο τύπους που έπαιζαν ρακέτες και έναν τύπο που τον είχαν θάψει και τον είχαν ξεχάσει μετά από μερικές selfies.

“Γκύριο εντώ έκω το καλύτερο τατουάζ” και του δείχνει το βιβλιαράκι. “Άσε το πολλά και φέρε να δω”, λέει ο Γκέκας και του το αρπάζει από το χέρι. “Ρε συ ξέρεις τι θέλω; Ένα στα ιαπωνικά “ψυχρός εκτελεστής”. Καλό ε; Πιασάρικο δεν είναι;”, ρωτάει ο Έλληνας φορ. “Ναι, γκύριο ποϋ καλό. Ποϋ”, η απάντηση του πλανόδιου τύπου.

Αφού, λοιπόν αποφασίζουν να “χτυπήσουν” το “ψυχρός εκτελεστής” μετά από αρκετή ώρα ο πλανόδιος τατουατζής λέει με χαρά: “Γκύριο το ντελείωσα. Ντώσει ντώρα 100 εμπρώ” με τον Γκέκα να του απαντάει: “Τι 100 ρε αλήτη; Ρε θα φωνάξω το 100 να σε μπουζουριάσει! Κάτσε να δω πόσα έχω πάνω μου να στα δώκω. Να… Έλα πάρε 10 και θα σου δώσω και ένα αυτόγραφο και είμαστε μία χαρά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ