Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Eμφύλιος” στην Γκάνα!
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

“Eμφύλιος” στην Γκάνα!

Εκτός ομάδας τέθηκαν Μπόατενγκ και Μουντάρι λίγες ώρες πριν τον σημαντικό αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία μετά από επεισόδιο που είχαν με τον προπονητή και μέλη της αποστολής αντίστοιχα.

26.06.2014 | 14:32

Μπαρούτι μυρίζουν τα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας της Γκάνας λίγο πριν τον “τελικό” κόντρα στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες υπήρχε αναστάτωση στις τάξεις των “μαύρων αστεριών”, καθώς οι οι διεθνείς είχαν απειλήσει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας πως θα απείχαν από τα επόμενα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν δεν λάμβαναν άμεσα τα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε πριμ, μισθούς και οδοιπορικά.

Οι πιέσεις των ποδοσφαιριστών φάνηκε πως έπιασαν τόπο, καθώς η ομοσπονδία ναύλωσε τσάρτερ, ώστε να μεταφέρει στη Βραζιλία τη χρηματαποστολή.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η ψυχολογία των διεθνών της Γκάνας θα ήταν στο καλύτερο σημείο, ενόψει του ματς με την Πορτογαλία προκλήθηκε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και τον τεχνικό της ομάδας, Κουέσι Άπια. Ο πρώτος φέρεται να έβρισε τον δεύτερο, ενώ ο Σούλεϊ Μουντάρι επιτέθηκε σε άνθρωπο της ομοσπονδίας.

Οι δύο παίκτες μπορεί να είναι από τα πιο “βαριά” ονόματα στο ρόστερ της Γκάνας, όμως, αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να τους θέσουν εκτός ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Ετικέτες
Exit mobile version